Presentació

BEBUSINESS_BN

BeBUSINESS SANT CUGAT

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Sant Cugat Empresarial i ESADECREAPOLIS han impulsat el BeBUSINESS SANT CUGAT, l’evolució de la Jornada d’Emprenedoria cap a un nou format d’esdeveniment, amb la voluntat de consolidar Sant Cugat com a una ciutat de referència i punt de trobada entre nous emprenedors i professionals.

El BeBUSINESS SANT CUGAT compta amb 3 activitats, coorganitzades per Cambra de Terrassa, Ajuntament de Sant Cugat i Sant Cugat Empresarial, i ESADECREAPOLIS, respectivament.

D’una banda, la Cambra de Terrassa lidera la 8a Jornada d’Emprenedoria que constarà d’una conferència central que girarà entorn de la temàtica definida i la presentació d’experiències empresarials d’èxit. L’Ajuntament de Sant Cugat i Sant Cugat Empresarial oferiran un concurs d’emprenedoria i ESADECREAPOLIS, organitzarà un meetup destinat a potenciar la col·laboració entre startups i grans empreses.

Aquest nou esdeveniment, és l’evolució natural de la Jornada d’Emprenedoria, que enguany celebra la 8a edició, i que al llarg de la seva trajectòria ha comptat amb l’assistència de més de 4.400 emprenedors participants.