Avís legal

bebusiness.cat és un web relativa a les empreses: Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Associació Sant Cugat Empresarial i ESADECREAPOLIS.

El fet d’agrupar aquestes empreses en una mateixa web, no implica cap relació especial de caràcter jurídic o legal entre les mateixes.

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

(I) Les empreses anteriorment assenyalades no són responsables de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a sistemes externs.

(II) No es garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

(III) En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

(IV) Compromís de protecció de dades i de compliment de la LSSICE.

(V) Les dades personals introduïdes en un formulari s’enviaran a les bases de dades de Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Associació Sant Cugat Empresarial i ESADECREAPOLIS i es tractaran de forma automatitzada amb la finalitat de poder prestar els serveis sol·licitats.

(VI) L’interessat dóna el seu consentiment perquè les dades es tractin de forma automatitzada amb la finalitat indicada.

(VII) De conformitat amb el que disposa la LO 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l’usuari enregistrat conserva en tot moment la possibilitat d’exercitar els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació de dades.

Així mateix, i de conformitat amb el que disposa la Llei 34/2002, d’1 de juliol de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, pot revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

En cas de dubte, així com per exercir els drets esmentats, pot adreçar-se mitjançant el correu electrònic info@bebusiness.cat.