BeBUSINESS_VITA, el centre d’emprenedoria

Un espai dissenyat a mida per a les persones emprenedores

El Centre d’emprenedoria BeBUSINESS_VITA, ubicat estratègicament en el node de la B-30, amb una xarxa viària i ferroviària d’alta capacitat, un teixit empresarial innovador i un entorn educatiu i de recerca d’excel·lència, ofereix els seus serveis a uns costos molt competitius.

És un Centre arrelat al territori que acompanya els projectes des de la seva fase idea fins a la seva implementació i desenvolupament en el mercat, permetent que les persones emprenedores comptin amb el confort necessari. Un espai obert i dinàmic amb una interrelació única amb les principals entitats privades i públiques de Sant Cugat i el seu entorn.

Un Centre, en definitiva, on els projectes creixen amb l’acompanyament de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Sempre obert disponibilitat 24/7
Més de 350 m2
Taula assignada
No et trobis amb sorpreses!
Sala de reunió (8p), sala d’actes (45p) i espais oberts
Internet a tot l’espai
Servei d’impressió i escaneig
Menjador i office
Activitats de dinamització

Residents

Coneix els residents BeBUSINESS_VITA abans d’entrar!

4DLIFE

Serveis TIC

4dlife és una start-up tecnològica amb seu a la ciutat de Sant Cugat i Barcelona (Espanya). A 4dlife inventem i desenvolupem la web 4.0. És inovació disruptiva per la qual hem rebut nombrosos premis nacionals i internacionals per aquesta innovació.

Quin és el valor diferencial de 4dlife? Desenvolupem el nou paradigma d´internet que anomenem 4.0, on fins ara podem representar coses impossibles i relacionar-ho tot aplicant la inteligencia artificial de manera única. Creem univeersos per empreses (intranets,extranets, xarxes de negocis…) Smart Cities i Smart Markets connectant tot d’una manera innovadora.

647 831 348 | Xavier.vicente@pylife.es | pylife.es |

ARANA SALES PARTNER

Serveis a empreses

BOOKS AND CHIPS

Serveis a empreses

Books and Chips és una empresa de serveis editorials orientada fonamentalment a la realització de llibres impresos i digitals. Els serveis que ofereix abasten des de la conceptualització, creació i desenvolupament de publicacions i productes impresos i multimèdia, fins a la conversió de llibres a formats digitals, com ara ePub i Mobi.

651 62 82 74 | eduardo@booksandchips.com | booksandchips.com |

BTCOM

Serveis a empreses

Som creatius audiovisuals i ens encanta explicar històries. Treballem per a marques, empreses, agències, televisions, escoles, ONG’s, particulars… És igual d’on vingui cada projecte; l’assumim sempre com un repte per aprendre, innovar i créixer al costat del client.

En paral·lel, desenvolupem alguns projectes propis. Junt amb la productora Bastian Films, hem coproduït el llargmetratge documental El lápiz, la nieve y la hierba (2017), i hem fet la postproducció de Pilar Lorengar; la voz y el silencio (2016). Actualment estem desenvolupant el llargmetratge documental Un estel fugaç, un amor d’estiu, codirigit per Arturo Méndiz i Ignasi Guerrero.

934 454 898‬ | infor@btcom.co | btcom.co |

DIODATI SE MUEVE

Turisme

Diodati se mueve és el projecte de turisme i gestió cultural Rosa Masip, a través del qual proposa experiències de viatge amb contingut artístic i cultural.

En escapades de cap de setmana o de curta durada, l’experiència és viscuda en convivència amb amb escriptors, actors, músics, científics… a través de la natura, la gastronomia, l’art i l’amistat.

665953183 | diodatisemueve@hijosdemaryshelley.com | diodatisemueve.com |

EGLOBAL ICT

Serveis TIC

El nostre portafoli de serveis es centra principalment en el Disseny i Enginyeria d’Infraestructures per a entorns ICT (per les sigles en angles Information and Communications Technology) la qual cosa ens permet desenvolupar diferents tipus de projectes a nivell de Data Centers, Smart Cities i la Indústria 4.0.
El nostre principal valor és la nostra capacitat d’adaptació per a interpretar, juntament amb els nostres clients, les necessitats i requeriment a l’àrea tecnològica.

659763103 | evargas@eglobalict.com | eglobalict.com |

FERROGRUP PERITACIONS

Serveis a empreses

Ferro Grup és una empresa creada el 2017 amb un equip professional expert en els àmbits d’Arquitectura, Enginyeria, Química i Agricultura.
Ferro Grup està especialitzat en Informes Tècnics, Valors d’Actius i Peritatges dels àmbits de la Construcció, Indústria i Agricultura.
Comptem amb la infraestructura necessària per a dur a terme Peritatges Online amb l’objectiu de guanyar eficiència: Evitem trasllats, reduïm el temps de resolució dels sinistres, el que implica una millora de la satisfacció del client.

ferrogrup.es |

HEALTH ISSUES

Serveis a empreses

Health Issues és una empresa de comunicació especialitzada en salut. Unim l’experiència en desenvolupament científic i en creativitat publicitària per crear materials i formacions que complexin l’objectiu plantejat, perdurin, s’assimilin i generin reputació de marca.

També ajudem a fundacions de l’àmbit de la salut a aconeseguir finançament i patrocinis per que es puguin centrar en la seva missió.

Health Issues, està al Be Business de l’Ajuntament de Sant Cugat.

637 852 701 | diana@healthissues.es | healthissues.es |

INVERTIM

Serveis a empreses

Invertim és una consultora tecnològica de negoci especialitzada en els següents àmbits:
– Management: Consultoria estratègica i operativa d’empreses, Analítica PYME, Quadres de gestió operativa, Interim Management, Creixement i diversificació de les vendes i el Marketing, Finançament, Innovació i Aplicacions funcionals.
– Adquisició, venda o aliança d’empreses (M&A): Prestació de serveis de Corporate Finance a empreses familiars, corporacions empresarials, societats de capital risc i Family Office.
– Transformació digital: adaptació de les organitzacions cap al model òptim de relació digital amb el seu ecosistema empresarial, a partir de la orientació de l’estratègia, la cultura, els processos i les capacitats de l’organització.
– Internet: Consultoria i estratègia 2.0, e-Marketing

invertim.com |

NEVERLAND CONCERTS

Serveis a empreses

Neverland Concerts és una promotora de concerts dinàmica i amb visió de futur, que treballa amb tot tipus d’artistes nacionals i internacionals, i també amb bandes tribut. A més som capaços d’oferir serveis integrals en el sector cultural. Ens encarreguem de la producció tècnica, la contractació d’artistes, les campanyes de promoció en xarxes socials, la gestió de la venda d’entrades, i de tot allò que envolta un esdeveniment. Responem ràpid i oferim un tracte personalitzat i adequat a les necessitats específiques de cada projecte i de cada client.

Vols organitzar un concert? Contacta’ns.

646 947 681 | info@neverlandconcerts.com | neverlandconcerts.com |

OMNI CAMPAIGN

Serveis a empreses

OmniCampaign és una organització especialitzada en la transformació Digital de l’Experiència de Client.
El nostre equip està format per professionals experts en les àrees tecnologia per a màrqueting, vendes, i experiència de client, consultoria digital, desenvolupament i programació i capacitació a Digital Customer Experience.

SILTOM INSTITUTE

Serveis a empreses

Hem desenvolupat la innovadora metodologia neurodidàctica que anomenem SILTOM (Successful Intelligence Lasting in Top of Mind). Dins l’entorn del videojoc multi-dispositiu Trainapp, es dinamitzen les conclusions de dècades d’estudis científics identificant les millors estratègies de memorització a llarg termini, per oferir experiències formatives molt motivadores i a l’hora eficients en la seva utilització posterior davant els reptes professionals. Ja sigui per exemple en formacions a xarxes comercials sobre productes i estratègies, o en l’aprenentatge de normatives o procediments, facilitem que els conceptes impartits assoleixin un nivell excel·lent, perdurin anys en la memòria i es transfereixin a la practica professional amb gran agilitat.

93 164 17 93 | info@siltom.com | siltom.com |

THOMPSON PERSONALIZED TRANSPORTS

Serveis a empreses

Thompson Personalized Transports SLU som una empresa moderna, innovadora, flexible i compromesa, amb el principal objectiu d’oferir i proporcionar serveis de transport que optimitzin i proporcionin valor afegit als nostres clients, tant a nivell nacional com internacional.

Tot i que destaquem en els serveis personalitzats i exprés que oferim, adaptant-nos al 100% a les necessitats del nostres clients, disposem d’una gama de serveis molt amplia i eficient, amb l’objectiu principal d’aconseguir la màxima eficiència i satisfacció del nostres clients.

680910874 | alexandra@thompsontransports.com | www.thompsontransports.com |

TKPM

Serveis a empreses

Turn-Key Project Managers és un equip de professionals en el disseny i la gestió de Projectes Claus en Mà, experts en la indústria farmacèutica i afins (Veterinària, de productes sanitaris, Cosmètica i Química Fina), tant a nivell nacional com a nivell internacional. La meta de TKPM és l’èxit del projecte, i al mateix temps, amb el menor cost possible. Ja que el negoci de Turn-Key Project Managers, a diferència d’empreses similars, no és treballar com a intermediaris sinó la gestió del projecte en si.

Un equip de projecte adaptat a les necessitats, metes i objectius del projecte. Preocupant-se i gestionant-lo com si d’un projecte propi es tractés. La xarxa de proveïdors, fabricants i instal·ladors teixida durant anys gestionant projectes similars tant a nivell nacional com internacional, és una de les garanties de qualitat dels projectes de TKPM.

2n. Premi Explorer Sant Cugat PRUAB 2019

info@tkpm.es | tkpm.es |

WORKBITA

Serveis a empreses

Workbita és la plataforma de serveis que opera al voltant d’organitzacions oferint solucions globals en l’àmbit de la comunicació.

Workflow per a la comunicació i producció gràfica (w2p). Branding /Disseny. Aplicacions web. Agrupem processos de gestió i coordinació, descarregant tasques i temps per als departaments de màrqueting. Negociem produccions amb el nostre circuit de proveïdors, remetem cada escenari al millor especialista

606 45 60 41 | clara.ayuso@workbita.com | workbita.com |