CoworkingSant Cugat disposa d’una rica i diversa xarxa entorn del mon del co-treball. Aquest sistema impulsa i enriqueix el model de treball col·laboratiu, facilitant la transferència del coneixement, contribuint a retenir i visibilitzar el talent professional existent, i s’incorpora a l’ecosistema emprenedor i empresarial de la ciutat.

La flexibilitat d’aquest model respon a les necessitats d’escalabilitat d’espai i costos de les persones i empreses que el conformen, aportant alhora competitivitat a través l’intercanvi d’idees, la creació de xarxes de coneixement i les sinèrgies que de forma natural s’hi generen.

Espais de coworking

Comunitat de coworkers

Espais de coworking

Sant Cugat ofereix nombrosos espais empresarials, responent a les necessitats específiques d’empreses i professionals de la ciutat. La modalitat de co-treball, és una de les més triades per part de professionals independents, persones emprenedores i petites empreses, atès que responen a les seves necessitats professionals i els ofereixen alhora la riquesa d’aquesta comunitat.

Bitàcola

Coworking Bitàcola és un espai de treball flexible a Sant Cugat de Vallès. Un lloc ideal per teletreballadors, empresaris, Freelancers i autònoms. Els nostres coworkers concilien la seva vida personal i professional, compateixen coneixements, reflexions i experiències amb els seus companys i fan networking diariament, arrel d’estar exposats a un dinàmic ecosistema de treball.

Carretera Rubí, 88 Baixos esquerra | 08174 Sant Cugat del Vallès
938 071 967 | coworking-bitacola.com

Coworking Sant Cugat

Renova’t i reinventa’t amb una nova forma de treball que et permeti compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar els teus projectes professionals. A Coworking Sant Cugat trobaràs aquest espai, tranquil i lluminós on podràs llogar una taula, cadira, buc amb connexió wifi bàsica inclosa per només 100€ +IVA.

Can Picanyol, 43-45 2º-2ª | 08173 Sant Cugat del Vallès
93 583 00 11 | novafinca.net

Creative Coworking by Tender Media

Creative coworking és un espai còmode, lluminós i acollidor ubicat al centre de Sant Cugat. Es tracta d’un espai creat amb il·lusió, esforç i de la manera més sostenible. L’objectiu és que el coworker pugui desenvolupar la seva feina, evitant l’aïllament que suposa treballar des de casa, tot trobant l’ambient propici de treball i les sinergies que s’hi generen.

Josefina Mascareñas, 13 local 3. | 08173 Sant Cugat del Vallès
616 073 860 | creativecoworking.online/

La Cleda Coworking

La Cleda Coworking Sant Cugat és un espais de treball per a emprenedors i professionals on connectar amb una comunitat diversa, internacional i acollidora.

Ens trobaràs al centre de Sant Cugat, i la tarifa inclou accés 24/7, sales de reunions, skype rooms, escriptori individual, internet amb fibra òptica, cuina-office i una meravellosa terrassa on recarregar piles.

Carrer Sant Jordi 12, Baixos | 08172 Sant Cugat del Vallès
690 846 862 | lacleda.co | instagram

Le Suite Coworking

Le Suite, el coworking amb més personalitat de Sant Cugat. Un espai multidisciplinari amb un ambient inspirador i amigable que t’ofereix la flexibilitat que necessites (24/7) Un privilegiat jardí que et permetrà tenir els teus moments de desconnexió.Situat a 5 min de l’estació de tren (Sant Joan)

Tatuatge 6 | 08174 Sant Cugat del Vallès
679 088 361 | coworkingsantcugat.es

Sant Cugat @ Business Park Coworking

És un espai que dona a exterior amb bones vistes i molt lluminós, és un lloc individual equipat de: Taula, cadira ergonòmica, armari de una porta amb clau, amb els serveis inclosos (Llum, clima, aigua, internet, neteja)
El nostre Parc @ disposa de moltes zones comuns: Office, Sales de reunions, terrassa, coffe corners.

Avda. Via Augusta 15 – 25 | 08173 Sant Cugat del Vallès

93 557 10 00 | arrobasantcugat.es

SC Trade Center

Tenim el teu espai de treball perfecte en les millors ubicacions!
Els nostres coworkings, oficines o sales estan pensades per a tu i les teves necessitats.
Disposem d’espais flexibles amb tots els serveis necessaris perquè no hagis d’ocupar-te de res, només de fer créixer el teu projecte o empresa.

Av. Corts Catalanes, 5-7 | 08173 Sant Cugat del Vallès
935 528 500 | sctradecenter.es

Sinergia Coworking

Sinergia Coworking de Sant Cugat, creat l’any 2016, és un punt de trobada per a treballadors independents i per compte d’altri que comparteixen un espai de treball en un ambient empresarial i de col·laboració davant del Parc de la Pollancreda. Ens diferenciem d’altres espais de Coworking per la nostra tarifa única del tipus tot inclòs a un preu molt competitiu.

Camí de Can Calders, 10, 1er, 1a | 08173 Sant Cugat del Vallès
930 238 861 | sinergiacoworking.com

The Hub Coworking Space

The Hub Space és un espai inspirador ubicat a Sant Cugat, una ciutat que aposta pel coneixement i la innovació. Un centre de treball des d’on impulsar el teu negoci i la teva creativitat. Tot ha estat pensat i dissenyat a mida amb l’objectiu de que t’hi trobis com a casa i tinguis a mà tot el que necessites.

Sant Medir, 15 | 08172 Sant Cugat del Vallès
935 879 444 | thehubspace.es