Emprèn

Acompanyem, facilitem i impulsem el teu projecte emprenedor

Si ets una persona emprenedora, autònom/a o empresa, t’oferim assessorament i un ventall de recursos per al desenvolupament, creixement i consolidació de la teva iniciativa. Clicant sobre les icones podràs accedir a la informació detallada de cada un d’aquests serveis.

Atenció a l’Empresa (OAE)

Coworking

Programes d’emprenedoria

Formació

Networking

Atenció a l’Empresa (OAE)

L’Oficina d’Atenció a l’Empresa posa a disposició de les persones emprenedores i les empreses diversos serveis per ajudar-vos a impulsar la vostra activitat econòmica al municipi.

Informem i assessorem en aspectes empresarials, tràmits relacionats amb el negoci, detecció de les vostres necessitats, finançament, ajuts i subvencions i localització:

Serveis a l’emprenedoria: suport en l’estudi del projecte emprenedor des de la fase idea de negoci fins a la creació de l’empresa amb l’elaboració del pla d’empresa i assessorament en aspectes empresarials.

Subvencions i finançament: disposem d’informació d’ajuts, subvencions, i/o bonificacions a les quals una empresa o persona emprenedora es pot acollir així com informació actualitzada sobre el tipus de finançament.

Constitució d’empreses: Sant Cugat és Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) que permet constituir empresaris individuals i societats limitades en temps reduït i gratuïtament.

Informació sobre tràmits: informació i suport en la tramitació dels expedients relacionats amb les activitats empresarials com activitats, obres, sanitat, comerç, planificació urbanística, ocupació de via pública…

Localització: facilitem la ubicació del teu projecte empresarial en espais de coworking, oficines, naus o locals del municipi.

Contacta:
Formulari de contacte amb l’Oficina d’Atenció a l’Empresa (OAE)
Ben aviat l’equip de l’OAE es posarà en contacte amb tu.Consulta:
Catàleg de serveis
Catàleg de finançament
Guió per a la elaboració del pla de negoci