Emprèn

Acompanyem, facilitem i impulsem el teu projecte emprenedor

Si ets una persona emprenedora, autònom/a o empresa, t’oferim assessorament i un ventall de recursos per al desenvolupament, creixement i consolidació de la teva iniciativa. Clicant sobre les icones podràs accedir a la informació detallada de cada un d’aquests serveis.

Atenció a l’Empresa (OAE)

Coworking

Programes d’emprenedoria

Formació

Networking

Coworking

El coworking a Sant Cugat és una fórmula que ha demostrat la seva eficàcia, disposeu de diferents opcions d’espais amb la possibilitat d’entrar en contacte amb tots els professionals que han triat aquesta modalitat.

Comunitat

Son molts els professionals independents i petites empreses que donen servei en diversos àmbits a empreses i persones, des del seu allotjament als diferents espais de coworking de la ciutat. Experts en disseny, comunicació, serveis informàtics, culturals, etc…

Espais

Sant Cugat disposa de nombrosos espais empresarials per instal·lar-se entre els quals trobem espais de coworking, on professionals independents, persones emprenedores i petites empreses (pimes) convergeixen i comparteixen un espai de treball. Consulteu aqui els espais:

@Sant Cugat Business Park Coworking

És un espai que dona a exterior amb bones vistes i molt lluminós, és un lloc individual equipat de: Taula, cadira ergonòmica, armari de una porta amb clau, amb els serveis inclosos (Llum, clima, aigua, internet, neteja)
El nostre Parc @ disposa de moltes zones comuns: Office, Sales de reunions, terrassa, coffe corners.

Avda. Via Augusta 15 – 25 | 08173 Sant Cugat del Vallès

93 557 10 00 | arrobasantcugat.es

Bitàcola

Coworking Bitàcola és un espai de treball flexible a Sant Cugat de Vallès. Un lloc ideal per teletreballadors, empresaris, Freelancers i autònoms. Els nostres coworkers concilien la seva vida personal i professional, compateixen coneixements, reflexions i experiències amb els seus companys i fan networking diariament, arrel d’estar exposats a un dinàmic ecosistema de treball.

Carretera Rubí, 88 Baixos esquerra | 08174 Sant Cugat del Vallès
938 071 967 | coworking-bitacola.com

Coworking Sant Cugat

Renova’t i reinventa’t amb una nova forma de treball que et permeti compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar els teus projectes professionals. A Coworking Sant Cugat trobaràs aquest espai, tranquil i lluminós on podràs llogar una taula, cadira, buc amb connexió wifi bàsica inclosa per només 100€ +IVA.

Can Picanyol, 43-45 2º-2ª | 08173 Sant Cugat del Vallès
93 583 00 11 | novafinca.net

Creative Coworking by Tender Media

Creative coworking és un espai còmode, lluminós i acollidor ubicat al centre de Sant Cugat. Es tracta d’un espai creat amb il·lusió, esforç i de la manera més sostenible. L’objectiu és que el coworker pugui desenvolupar la seva feina, evitant l’aïllament que suposa treballar des de casa, tot trobant l’ambient propici de treball i les sinergies que s’hi generen.

Josefina Mascareñas, 13 local 3. | 08173 Sant Cugat del Vallès
616 073 860 | creativecoworking.online/

És-Fera 72

És-Fera 72 neix de la necessitat d’un espai d’art urbà i contemporani a la ciutat de Sant Cugat del Vallès, així com un espai de creació per a joves artistes, zona de coworking, galeria i un espai per esdeveniments musicals i culturals.

Avda. Josep Anselm Clave nº14 | 08172 Sant Cugat del Vallès
636 743 220 | @es_fera72

EsadeCreapolis

ESADE Creapolis és el centre d’innovació promogut per l’escola de negocis ESADE. Es tracta d’una comunitat oberta d’innovació, centrada en un ecosistema que té com a objectiu inspirar, facilitar i accelerar els processos d’innovació de les empreses que participen en ell.

Avda. de la Torre Blanca, 57 | 08172 Sant Cugat del Vallès
93 554 3000 | esadecreapolis.com

La Cleda Coworking

La Cleda Coworking Sant Cugat és un espais de treball per a emprenedors i professionals on connectar amb una comunitat diversa, internacional i acollidora.

Ens trobaràs al centre de Sant Cugat, i la tarifa inclou accés 24/7, sales de reunions, skype rooms, escriptori individual, internet amb fibra òptica, cuina-office i una meravellosa terrassa on recarregar piles.

Carrer Sant Jordi 12, Baixos | 08172 Sant Cugat del Vallès
690 846 862 | lacleda.co | instagram

Le Suite Coworking

Le Suite, el coworking amb més personalitat de Sant Cugat. Un espai multidisciplinari amb un ambient inspirador i amigable que t’ofereix la flexibilitat que necessites (24/7) Un privilegiat jardí que et permetrà tenir els teus moments de desconnexió.Situat a 5 min de l’estació de tren (Sant Joan)

Tatuatge 6 | 08174 Sant Cugat del Vallès
679 088 361 | coworkingsantcugat.es

SC Trade Center

Tenim el teu espai de treball perfecte en les millors ubicacions!
Els nostres coworkings, oficines o sales estan pensades per a tu i les teves necessitats.
Disposem d’espais flexibles amb tots els serveis necessaris perquè no hagis d’ocupar-te de res, només de fer créixer el teu projecte o empresa.

Av. Corts Catalanes, 5-7 | 08173 Sant Cugat del Vallès
935 528 500 | sctradecenter.es

Sinergia Coworking

Sinergia Coworking de Sant Cugat, creat l’any 2016, és un punt de trobada per a treballadors independents i per compte d’altri que comparteixen un espai de treball en un ambient empresarial i de col·laboració davant del Parc de la Pollancreda. Ens diferenciem d’altres espais de Coworking per la nostra tarifa única del tipus tot inclòs a un preu molt competitiu.

Camí de Can Calders, 10, 1er, 1a | 08173 Sant Cugat del Vallès
930 238 861 | sinergiacoworking.com

The Hub Coworking Space

The Hub Space és un espai inspirador ubicat a Sant Cugat, una ciutat que aposta pel coneixement i la innovació. Un centre de treball des d’on impulsar el teu negoci i la teva creativitat. Tot ha estat pensat i dissenyat a mida amb l’objectiu de que t’hi trobis com a casa i tinguis a mà tot el que necessites.

Sant Medir, 15 | 08172 Sant Cugat del Vallès
935 879 444 | thehubspace.es