Emprèn

Acompanyem, facilitem i impulsem el teu projecte emprenedor

Si ets una persona emprenedora, autònom/a o empresa, t’oferim assessorament i un ventall de recursos per al desenvolupament, creixement i consolidació de la teva iniciativa. Clicant sobre les icones podràs accedir a la informació detallada de cada un d’aquests serveis.

Atenció a l’Empresa (OAE)

Programes d’emprenedoria

Formació

Networking

Empreses de nova creació

Networking

Fòrum Tribuna Sant Cugat Empresarial

Sant Cugat és punt de trobada persones empresàries i executives de tots els àmbits, gràcies a l’impuls de l’organització Sant Cugat Empresarial, que organitza trobades professionals per analitzar diferents àmbits de l’economia internacional.

En aquest sentit, el Tribuna Sant Cugat Empresarial és un dels escenaris de referència empresarial i networking més destacats, amb vocació internacional.

santcugatempresarial.cat/tribuna

Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat

L’associació XDESC impulsa projectes professionals i negocis escoltant les necessitats de les sòcies, oferint formació continuada, afavorint espais de trobada i de treball cooperatiu i posant a la seva disposició eines i recursos.

xarxaemprenedoressc.cat

Jornada d’emprenedoria de Sant Cugat

La Jornada d’Emprenedoria s’ha consolidat com a referent a la comarca i al conjunt de Catalunya amb una participació de prop de 5000 persones. Està organitzada per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

jornadaemprenedoria.com

El repte de la internacionalitat en un món glocal, ha estat el títol de la Jornada d’Emprenedoria en la seva 11ª edició el 2019, aspectes que han dut Sant Cugat a acollir gran diversitat del projectes emprenedors.

Ens ho expliquen de primera ma, algunes de les persones emprenedores que hi han participat.