Empresa i entitats: Col·laborar, participar, enriquir la ciutat

A Sant Cugat tenim un gran nombre d’entitats i associacions que desenvolupen projectes en diferents àmbits: cultural, esportiu, d’arrel tradicional, cohesió social i artístic. Totes elles conformen un entramat que arriba a la societat de manera àmplia i diversa i tenen un impacte rellevant i positiu en el teixit social i productiu de la ciutat.

La col·laboració entre empresa i teixit social genera un vincle d’arrelament i difusió d’abast positiu, tant per les seves activitats, com per la identificació i posicionament de l’empresa que les patrocina. Des d’aquest espai us oferim una finestra a totes aquelles entitats on, com a empresa, podeu trobar un enllaç amb la ciutadania i us proposem models de patrocini i de col·laboració a l’abast de qualsevol tipologia i dimensió de projecte empresarial.

Totes aquestes entitats treballen en algun o en diversos dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) definits per l’Organització de Nacions unides. Hi podreu trobar més informació aquí, on els podreu veureu identificats els ODS en les icones de cada entitat.

Utilitzeu aquest cercador per descobrir entitats de la nostra ciutat que desconeixeu. Podreu trobar aquella entitat amb la que la vostra empresa està alineada en objectius, interessos i població implicada. Podreu conèixer i contactar amb cadascuna d’elles i veure quines propostes interessants tenen per la vostra empresa.

FUNDACIÓ ACOLLIM

Social
Nucli Antic
Associat anual
Des de 1997

FUNDACIÓ ACOLLIM2

Social
Nucli Antic
Associat anual
Des de 1997

FUNDACIÓ ACOLLIM3

Social
Nucli Antic
Associat anual
Des de 1997

FUNDACIÓ ACOLLIM4

Social
Nucli Antic
Associat anual
Des de 1997