Informa't

Facebooktwitterlinkedin

La 10a Jornada d’Emprenedoria vol impulsar la figura de l’emprenedor com el ‘viatger’ disposat a marcar tendències

7-11-2018
Organitzada per la Cambra de Terrassa i l’Ajuntament, tindrà lloc el dijous 29 de novembre al Teatre-Auditori Sant Cugat.

Marcant tendències: present, passat i futur de l’emprenedor és el fil conductor que centrarà la desena edició de la Jornada d’Emprenedoria que tindrà lloc el 29 de novembre de 2018 al Teatre-Auditori Sant Cugat, a partir de les 9 del matí.

Aquest esdeveniment, que s’ha consolidat com un referent al Vallès, està promogut i organitzat conjuntament per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa i l’Ajuntament de Sant Cugat.
La jornada ha estat presentada públicament aquest migdia amb la presència de Sílvia Solanellas, regidora de Cultura, Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Cugat; Josep Prats, director gerent de la Cambra de Terrassa; així com representants dels patrocinadors i col·laboradors d’aquesta edició. La presentació també ha comptat amb la participació i testimoni de l’emprenedora Patricia Ayma, cofundadora de l’empresa VEnvirotech Biotechnolog.

Amb la celebració de la seva desena edició, la Jornada d’Emprenedoria, s’ha consolidat com a referent a la comarca i al conjunt de Catalunya amb una sòlida trajectòria, que ha comptat amb una alta participació en totes les edicions celebrades en aquests anys. La propera edició, que serà celebrada per vuitena vegada al municipi de Sant Cugat del Vallès, compta amb el patrocini de Diputació de Barcelona, CaixaBank i CIRSA, així com amb la col·laboració de l’associació Sant Cugat Empresarial, ESADECREAPOLIS, Serafí Indústria Gràfica Publicitària, Via Empresa i Lúcid Design Agency i amb el suport del projecte de cooperació europeu Erasmus for Young Entrepreneurs.

Tota la informació sobre la

Noticies relacionades

CONCURS D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA 2022
NOU PROGRAMA DE MENTORING I COACHING PER A EMPRESES DE RECENT CREACIÓ DE SANT CUGAT
ASSETJAMENT SEXUAL A LA FEINA: “JA TENIM EL PROTOCOL, I ARA QUÈ?”
SETMANA DE PORTES OBERTES ALS ESPAIS DE COWORKING