T’interessa

Facebooktwitterlinkedin

Newco Sant Cugat

27-10-2017
El passat 27 d’octubre es va organitzar per primer cop a la ciutat el projecte Newco, un format innovador en què es fusionen els conceptes d’”Open House Studio Tour” i de conferències de negocis que ofereixen les empreses amb l’objectiu de donar a conèixer les cultures i estratègies d’innovació que tenen èxit i contribuir a enfortir els llaços entre empreses consolidades, start-ups i altres agents clau de l’ecosistema d’innovació
El passat 27 d’octubre es va organitzar per primer cop a la ciutat el projecte Newco, un format innovador en què es fusionen els conceptes d’"Open House Studio Tour" i de conferències de negocis que ofereixen les empreses amb l’objectiu de donar a conèixer les cultures i estratègies d’innovació que tenen èxit i contribuir a enfortir els llaços entre empreses consolidades, start-ups i altres agents clau de l’ecosistema d’innovació. Durant el matí del dia 27 van obrir les seves portes algunes de les empreses més innovadores de la ciutat, per compartir la seva visió, coneixement i cultura: Red Arbor, CAR, HP, Schibsted, Specialisterne, Anaconda Biomed, Esadecreapolis, GFT i Roca Salvatella. Així mateix, es va realitzar una visita a un dels projectes emprenedors del Centre d’emprenedoria de Can Ametller, Anaconda Biomed, una start-up focalitzada en el desenvolupament d´un nou catèter per a trombectomies. Durant la trobada es va exposar la seva línia d’investigació i els resultats obtinguts fins al dia d’avui.

Noticies relacionades

XDESC: CURS D’INSTAGRAM PEL TEU NEGOCI
XDESC sessió en línea dimarts 16 de Juny: Augmenta els teus clients amb Google Ads
XDESC sessió en línea dimarts 2 de Juny: 10 tips de copywriting per escriure persuasivament (també en temps de pandèmia)
XDESC sessió en línea dimarts 26 de Maig: Instagram com a eïna per incrementar les teves vendes