Informa't

Facebooktwitterlinkedin

Es realitza la primera trobada entre residents del centre per tal de gaudir d’una estona en comú mentre comparteixen els seus projectes

27-04-2018
Durant l’activitat els residents han pogut conèixer la resta de projectes que es desenvolupen al Centre d’emprenedoria en un ambient lúdic, alhora que degustaven les cerveses artesanals del productor local Ilda’s.
Aquest divendres s’ha dut a terme la primera d’una sèrie d’activitats de dinamització que permetran que els residents del centre posin en comú els seus projectes i es coneguin millor.

Per començar l’activitat, hem comptat amb l’assistència de Tori Muns, emprenedor local que ha dut Ilda’s a ser un referent de la fabricació i comercialització de cervesa artesana a la nostra ciutat. D’aquesta forma, ha pogut presentar el seu projecte, així com donar a tastar els seus productes als residents.

Posteriorment, a partir d’una activitat guiada per Xavier Daban, resident que lidera el projecte Coaching & Equilibrium, els residents han intercanviat les seves experiències d’una forma divertida i distesa, generant així un major coneixement entre els i les que comparteixen el seu espai de treball al centre.

Aquestes activitats continuaran realitzant-se en els propers mesos amb noves propostes per tal de continuar millorant la comunicació i cohesió entre els residents, tot fomentant les sinèrgies entre els diferents projectes.

Noticies relacionades

TRES STARTUPS D’ÈXIT EXPLIQUEN LA SEVA EXPERIÈNCIA ALS PARTICIPANTS DEL PROGRAMA ‘EXPLORER. JOVES AMB SOLUCIONS’
Enchainte, StartUp tecnològica resident al BeBusiness, una de les sis empreses catalanes participants a la propera edició del Blockchain Convention a Barcelona
#MésQueAplaudiments
Sant Jordi 2020 #santjordiconfinatstc #jothoportoacasa