T’interessa

Facebooktwitterlinkedin

ADN Institut, guanyadors del 1 er premi al Concurs d’emprenedoria i economia social de l’Ajuntament de Sant Cugat, gaudirà d’un any d’acolliment al BeBusiness Vita

1-02-2019
ADN Institut neix com una empresa en l’àmbit biomèdic dedicada al diagnòstic i assessorament genètic.
El nostre principal objectiu és integrar l’ús del diagnòstic genètic, mitjançant la seqüenciació de l'ADN del pacient, com a eina clau dins un diagnòstic clínic global. ADN Institut combina l’ús de les metodologies de seqüenciació de l’ADN més avançades amb la creació d’una nova figura en el sector sanitari, el genetista de capçalera. El genetista analitza i interpreta les dades genètiques del pacient i alhora l’assessora d’una manera propera, personalitzada i no directiva. Empoderem el pacient per tal que entengui les característiques genètiques de la seva malaltia o la probabilitat de transmetre mutacions a la seva descendència. D'aquesta manera, podrà prendre decisions lliures i informades que millorin la seva qualitat de vida i la dels seus familiars i descendents. Creiem en un canvi de paradigma del sector sanitari actual, en el qual la medicina genòmica i de precisió estigui plenament implementada en la pràctica clínica.

adninstitut.com

Noticies relacionades

XDESC: CURS D’INSTAGRAM PEL TEU NEGOCI
XDESC sessió en línea dimarts 16 de Juny: Augmenta els teus clients amb Google Ads
XDESC sessió en línea dimarts 2 de Juny: 10 tips de copywriting per escriure persuasivament (també en temps de pandèmia)
XDESC sessió en línea dimarts 26 de Maig: Instagram com a eïna per incrementar les teves vendes