Informa't

anaconda-biotechFacebooktwitterlinkedin

Anaconda Biomed deixa el Centre d’emprenedoria, per continuar amb el seu procés de creixement

2-09-2018
Anaconda Biomed deixa el Centre d’Emprenedoria BeBUSINESS_VITA després de més de 3 anys d’activitat a l’espai de coworking, però continuarà vinculada i desenvolupant la seva activitat a Sant Cugat del Vallès

Anaconda Biomed, empresa dedicada a la creació d´un nou catèter per a trombectomies i que ha desenvolupat la seva activitat al Centre d’emprenedoria BeBUSINESS_VITA durant més de 3 anys, deixa avui el centre per continuar amb el procés de creixement que ha experimentat des de la seva creació. L’empresa, que compta ja amb més de 14 treballadors, requereix ara d’instal·lacions pròpies per continuar amb la seva activitat i creixement.

L’empresa, radicada al Centre d’emprenedoria des de maig de 2015, continuarà la seva activitat a la ciutat de Sant Cugat en un nou espai. Aquest fet els permetrà agrupar l’equip que fins ara treballava des del Centre d'Emprenedoria, amb l’activitat de R+D que es duia a terme a les seves instal·lacions de Barcelona.

Anaconda Biomed treballa per desenvolupar un dispositiu mèdic per al tractament mitjançant la trombectomia mecànica dels ictus isquèmics. El dispositiu será serà més eficient i eficaç que els existents en l´actualitat. L’impacte social de la malaltia és molt elevat, sols a Catalunya, l´ictus és 1a causa de mortalitat entre les dones i la 3a entre homes, així com la 1a causa de discapacitat. L’objectiu és aconseguir un tractament que permeti reduir aquests índexs.

L’any 2017 Anaconda Biomed va aconseguir una ronda de finançament de 15 milions d’euros per a seguir desenvolupant el dispositiu i acomplir amb tot el que això comporta a múltiples nivells: regulatori, de qualitat, etc. per tal de poder ser una realitat al mercat a el més aviat possible. Els enfocs comercials objectiu són l´europeu i els EEUU per a continuar expandint-se més enllà en un futur.

Des del Centre d’Emprenedoria BeBUSINESS_VITA els desitgem tot l’èxit professional i esperem que el seu projecte continuï amb l’evolució tant positiva que ha mostrat durant el temps en què han treballat des del Centre. Seguirem ben de prop els seus avanços!

Podeu trobar més informació i novetats sobre Anaconda Biomed a:

Noticies relacionades

APLICACIONS EMPRESARIALS DE LA TECNOLOGIA BLOCKCHAIN
PREMIS A LA INNOVACIÓ EMPRESARIAL METROPOLITANA 2023
INVESTORS DAY: EMPENTA X
TRES STARTUPS D’ÈXIT EXPLIQUEN LA SEVA EXPERIÈNCIA ALS PARTICIPANTS DEL PROGRAMA ‘EXPLORER. JOVES AMB SOLUCIONS’