Informa't

Facebooktwitterlinkedin

Convocatòria de beques a l’emprenedoria de l’AMB

3-09-2020
Obertes les inscripcions pels ajuts a projectes metropolitans innovadors.

L'AMB ha obert la convocatòria de la 2a edició de les beques per a projectes d'emprenedoria social i tecnològica. Aquestes aportacions tenen l'objectiu d'impulsar a nous emprenedors que desenvolupin projectes i activitats d'innovació tecnològica amb retorn social.
La finalitat d' aquestes beques és l'impuls de l'emprenedoria social- tecnològica dirigida a enfortir el teixit econòmic per potenciar la capacitat d' innovació, facilitant l'acompanyament d'una manera tutelada a 15 projectes per a la seva posta en marxa.

Enguany, l'import total de la convocatòria serà de 100.000 € a repartir entre els projectes finalistes, amb un mínim de 5.000 euros per cadascun d'ells.

La beca donarà suport a un mínim de 10 projectes d'emprenedors metropolitans que fomentin la inclusió social mitjançant la creació de llocs de treball en l'àmbit de la innovació tecnològica i social.

Les aplicacions podran estar relacionades amb tres àrees de projectes com ara les pràctiques d'innovació social, les solucions intel·ligents en l'àmbit tecnològic, ambiental, de la salut i qualitat de vida o les tendències tecnològiques emergents en economia circular.

Les incripcions estan obertes fins el 18 de setembre.

Aplicacions i més informació

Noticies relacionades

AJUTS COWORKING
L’Ajuntament presenta un cercador d’entitats per incentivar la seva col·laboració amb les empreses de la ciutat
Sessió informativa Kit Digital
NOUS AJUTS als establiments de Sant Cugat afectats per la Covid-19