Informa't

Facebooktwitterlinkedin

Convocatòria de beques a l’emprenedoria de l’AMB

3-09-2020
Obertes les inscripcions pels ajuts a projectes metropolitans innovadors.

L'AMB ha obert la convocatòria de la 2a edició de les beques per a projectes d'emprenedoria social i tecnològica. Aquestes aportacions tenen l'objectiu d'impulsar a nous emprenedors que desenvolupin projectes i activitats d'innovació tecnològica amb retorn social.
La finalitat d' aquestes beques és l'impuls de l'emprenedoria social- tecnològica dirigida a enfortir el teixit econòmic per potenciar la capacitat d' innovació, facilitant l'acompanyament d'una manera tutelada a 15 projectes per a la seva posta en marxa.

Enguany, l'import total de la convocatòria serà de 100.000 € a repartir entre els projectes finalistes, amb un mínim de 5.000 euros per cadascun d'ells.

La beca donarà suport a un mínim de 10 projectes d'emprenedors metropolitans que fomentin la inclusió social mitjançant la creació de llocs de treball en l'àmbit de la innovació tecnològica i social.

Les aplicacions podran estar relacionades amb tres àrees de projectes com ara les pràctiques d'innovació social, les solucions intel·ligents en l'àmbit tecnològic, ambiental, de la salut i qualitat de vida o les tendències tecnològiques emergents en economia circular.

Les incripcions estan obertes fins el 18 de setembre.

Aplicacions i més informació

Noticies relacionades

REEMPRESA, L’ALTERNATIVA A LA CREACIÓ D’EMPRESES
S’OBRE EL TERMINI PER PRESENTAR LA SOL·LICITUD ALS PREMIS EINES 202230
CONCURS D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA 2022
SUBVENCIÓ PER A PROJECTES DE TRANSICIÓ EN RESPOSTA A L’EMERGÈNCIA CLIMÀTICA