Informa't

Facebooktwitterlinkedin

Convocatòria de beques a l’emprenedoria de l’AMB

3-09-2020
Obertes les inscripcions pels ajuts a projectes metropolitans innovadors.

L'AMB ha obert la convocatòria de la 2a edició de les beques per a projectes d'emprenedoria social i tecnològica. Aquestes aportacions tenen l'objectiu d'impulsar a nous emprenedors que desenvolupin projectes i activitats d'innovació tecnològica amb retorn social.
La finalitat d' aquestes beques és l'impuls de l'emprenedoria social- tecnològica dirigida a enfortir el teixit econòmic per potenciar la capacitat d' innovació, facilitant l'acompanyament d'una manera tutelada a 15 projectes per a la seva posta en marxa.

Enguany, l'import total de la convocatòria serà de 100.000 € a repartir entre els projectes finalistes, amb un mínim de 5.000 euros per cadascun d'ells.

La beca donarà suport a un mínim de 10 projectes d'emprenedors metropolitans que fomentin la inclusió social mitjançant la creació de llocs de treball en l'àmbit de la innovació tecnològica i social.

Les aplicacions podran estar relacionades amb tres àrees de projectes com ara les pràctiques d'innovació social, les solucions intel·ligents en l'àmbit tecnològic, ambiental, de la salut i qualitat de vida o les tendències tecnològiques emergents en economia circular.

Les incripcions estan obertes fins el 18 de setembre.

Aplicacions i més informació

Noticies relacionades

Durant el 2023 l’Ajuntament ha atorgat 147.957€ a establiments de la ciutat per fer front a l’augment de la despesa energètica
APLICACIONS EMPRESARIALS DE LA TECNOLOGIA BLOCKCHAIN
PREMIS A LA INNOVACIÓ EMPRESARIAL METROPOLITANA 2023
LA 6A EDICIÓ DEL CONCURS D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA PREMIA 4 PROJECTES QUE APOSTEN PER L’ECONOMIA I LA INNOVACIÓ SOCIAL