Aquest catàleg vol apropar els diferents projectes d’elaboradores i productores de l’entorn de la serra de Collserola al veïnat de Sant Cugat, comerços i al sector de la restauració, amb l’objectiu de promoure els productes ecològics locals i de proximitat que s'hi elaboren.
Al llarg de tot el matí es realitzarà una mostra i un petit tast dels productes.
Les productores, pageses i elaboradores incloses al catàleg comparteixen els valors i objectius de l’economia social i solidària:
producció sostenible i ecològica, compromís i treball en xarxa, reforç del teixit social i comunitari del seu entorn.
Data:
Dissabte 25 de novembre
Lloc:
Plaça Octavià
PROGRAMA
De 10 a 14 h: Mostra i tast d’aliments agroecològics, podreu trobar-hi:
Daily al Natural
Filgut kombutxa
Can Domènech
Florestina
Melvida
Rabassaires
Fermentum
L’Ortiga
Jeroni de Moragas
The Buttery
L’Olivera
L’Olivera
La Rural de Collserola
Oli El Puig
Cap a les 12, es realitzarà l’acte de presentació, que comptarà amb les ponències de representants de l’entitat:
Cristina Sánchez, Tècnica de La Transformadora de Collserola
Alfred March, Fundador de La Rural de Collserola
Uri Josa, Tècnic de projectes comunitaris de La Florestina
Amb la participació i cloenda de Bernat Picornell, Tinent d'alcaldia de
Drets, Dinamització de la Ciutat, Comerç i Seguretat de l’Ajuntament de Sant Cugat.
Organitza:
Amb el suport de: