Informa't

Facebooktwitterlinkedin

CONCERT “MUSICA PER LA SOLIDARITAT”

15-03-2021
Diumenge 18 d’abril a les 18h al Teatre-auditori de Sant Cugat del Vallès, tindrà lloc el Concert "Musica per la solidaritat", a càrrec de la Orquestra Diletant de Catalunya, que comptarà amb el violinista Gerard Claret i la col·laboració de Patricia de No com a flauta solista. Interpretaran obres de W. A. Mozart sota la batuta del director italià Marzio Conti.
Es tracta del concert benèfic organitzat pel Rotary Club de Sant Cugat, i patrocinat per un conjunt d’empreses i entitats de la ciutat.

Aquest any, el Rotary Club de Sant Cugat, ha triat al Taller Jeroni de Moragas, com a beneficiari. La recaptació del concert anirà destinada al “Projecte aire”, que a ha sorgit a iniciativa del Taller i que té com objectiu millorar la qualitat de l’aire i la ventilació de les sales del Centre Ocupacional per adaptar-nos millor a les mesures de prevenció per la Covid-19.

Desenvolupar aquest projecte, ha estat una experiència on han col·laborat l’ Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès, donant assessorament tècnic per trobar una solució eficient del problema de la ventilació, la dissenyadora Anna Quadrada, l’equip professional del Centre Ocupacional i els usuaris aportant la seves idees creatives per donar forma al disseny del cartell. Ha estat així, una experiència de col·laboració i participació que ha sumat qualitat humana en el procés preliminar a la presentació del Concert.

El preu de la butaca és de 15 euros, les entrades estaran a la venda a partir del 16 de març per internet.

Comprar entrades

L’espectacle serà segur doncs en la organització del concert es seguiran totes les mesures de protecció per la Covid-19 i les restriccions d’aforament que estiguin vigents en el moment.

També es poden fer aportacions a la fila zero al Compte ES17 3140 0001 9200 1345 4100 indicant que es destina al concert benèfic Música per a la solidaritat.

Com a novetat i degut a la situació actual, aquest any es podrà accedir via online a la retransmissió del concert de manera lliure, a la pàgina web www.cugat.cat i al canal de youtube de Cugatmedia

Noticies relacionades

COM CREAR LA TEVA EMPRESA – CURS DESEMBRE
Collserola Elabora
COM CREAR LA TEVA EMPRESA – CURS NOVEMBRE
COM CREAR LA TEVA EMPRESA – CURS OCTUBRE