Informa't

Facebooktwitterlinkedin

Disseny i fabricació de viseres per a personal sanitari des del FabLab Sant Cugat

24-03-2020
El Fablab Sant Cugat forma part de la iniciativa Coronavirusmakers.org, que mitjançant Telegram s’han organitzat per a dissenyar i fabricar subministraments sanitaris de codi obert.
L'Ajuntament de Sant Cugat en col·laboració amb el FabLab Sant Cugat per tal de fabricar subministrament sanitari amb tecnologia 3D i donar suport el més aviat possible als hospitals amb el material que falta.

En aquests moments s’està treballant en el disseny i fabricació de viseres per a personal sanitari. Coronavirusmakers.org Es vol fer arribar aquest material també a qualsevol professional que estigui exposat al risc d'un contagi.

De forma paral·lela, també estem donant suport en el prototip del respirador d'OxyGen de Protofy.xyz, un dispositiu que dóna resposta a la falta de respiradors d’emergència en la crisi sanitària del Covid-19.

Si ets una empresa que treballes en l’àmbit d’impressió 3D i vols sumar recursos, fes-nos-ho saber a oae@santcugat.cat.

#makersmovement #AraEnllocComaCasa #StCBeBusines #SantCugat #JuntsEnsEnSortirem

Noticies relacionades

L’Ajuntament destina un milió d’euros per donar suport al teixit empresarial de Sant Cugat
En marxa el programa enfortim el teu negoci
L’Ajuntament convoca ajuts directes destinats a persones autònomes, comerços i microempreses afectats per la crisi de la COVID-19
Coneixes els diferents serveis per a empreses que hem posat en marxa per afrontar la situació actual i de postconfinament?