T’interessa

Facebooktwitterlinkedin

Crida per recollir portàtils en desús per a estudiants

24-04-2020
L’Ajuntament posa en marxa un projecte per garantir el dret a l’educació durant el confinament, per tal que tot l’alumnat de Sant Cugat pugui continuar estudiant en línia mentre els centres estiguin tancats.

A través de la plataforma Labdoo.org es repartiran ordinadors portàtils en desús a estudiants de la ciutat que no en disposin. En paral·lel el consistori oferirà un sistema per fer arribar Internet a casa dels alumnes que no tinguin connexió.
Col·laboració ciutadana
L’Ajuntament fa una crida a tota la població perquè aporti portàtils en desús que puguin ser reaprofitats per alumnes santcugatencs i santcugatenques. Cal seguir els passos següents:

1. Sanejar el portàtil en desús i omplir-lo de programes educatius que ofereix Labdoo. És una operació fàcil i ràpida, les instruccions es poden trobar a www.labdoo.org

2. Un cop el portàtil estigui sanejat i carregat amb els programes, cal contactar amb Labdoo a través de [email protected] perquè el vinguin a recollir. També es pot enviar qualsevol pregunta a aquesta adreça electrònica.

Es proposa fer el sanejament del portàtil a casa per tal d’evitar contagis. Tot i això, en cas de no saber-lo sanejar, Labdoo també ofereix la possibilitat de passar-lo a buscar per les cases (enviant prèviament un correu electrònic). A més a més, la seu de la Policia Local (plaça de la Vila, 2) també és un punt de recollida d’ordinadors portàtils en desús (estiguin o no sanejats).

Els portàtils cal que arrenquin i tinguin mínim 1GB de RAM. També han de portar el carregador (no cal que la bateria funcioni perquè els portàtils s’utilitzaran endollats)

Noticies relacionades

Coneixes els diferents serveis per a empreses que hem posat en marxa per afrontar la situació actual i de postconfinament?
Ja tenim disponibles les properes formacions online adreçades a persones emprenedores, comerços i pimes
L’Ajuntament posa en marxa un nou servei de suport a la digitalització del comerç per afrontar la crisi de la COVID-19
#MésQueAplaudiments