Informa't

Facebooktwitterlinkedin

Crida per recollir portàtils en desús per a estudiants

24-04-2020
L’Ajuntament posa en marxa un projecte per garantir el dret a l’educació durant el confinament, per tal que tot l’alumnat de Sant Cugat pugui continuar estudiant en línia mentre els centres estiguin tancats.

A través de la plataforma Labdoo.org es repartiran ordinadors portàtils en desús a estudiants de la ciutat que no en disposin. En paral·lel el consistori oferirà un sistema per fer arribar Internet a casa dels alumnes que no tinguin connexió.
Col·laboració ciutadana
L’Ajuntament fa una crida a tota la població perquè aporti portàtils en desús que puguin ser reaprofitats per alumnes santcugatencs i santcugatenques. Cal seguir els passos següents:

1. Sanejar el portàtil en desús i omplir-lo de programes educatius que ofereix Labdoo. És una operació fàcil i ràpida, les instruccions es poden trobar a www.labdoo.org

2. Un cop el portàtil estigui sanejat i carregat amb els programes, cal contactar amb Labdoo a través de labdoo-team-catalunya@labdoo.org perquè el vinguin a recollir. També es pot enviar qualsevol pregunta a aquesta adreça electrònica.

Es proposa fer el sanejament del portàtil a casa per tal d’evitar contagis. Tot i això, en cas de no saber-lo sanejar, Labdoo també ofereix la possibilitat de passar-lo a buscar per les cases (enviant prèviament un correu electrònic). A més a més, la seu de la Policia Local (plaça de la Vila, 2) també és un punt de recollida d’ordinadors portàtils en desús (estiguin o no sanejats).

Els portàtils cal que arrenquin i tinguin mínim 1GB de RAM. També han de portar el carregador (no cal que la bateria funcioni perquè els portàtils s’utilitzaran endollats)

Noticies relacionades

NOUS AJUTS ALS ESTABLIMENTS DE SANT CUGAT AFECTATS PER LA COVID-19
L’AJUNTAMENT DESTINA UN MILIÓ D’EUROS PER DONAR SUPORT AL TEIXIT EMPRESARIAL DE SANT CUGAT
En marxa el programa enfortim el teu negoci
L’Ajuntament convoca ajuts directes destinats a persones autònomes, comerços i microempreses afectats per la crisi de la COVID-19