Informa't

Facebooktwitterlinkedin

Oberta convocatòria per accedir al programa EMPENTA

18-12-2019
EMPENTA és un programa d’acceleració i incubació de 6 mesos de duració totalment gratuït i finançat per Acció i l’Ajuntament de Sant Cugat. El programa està orientat a empreses de base tecnològica, amb prototip finalitzat o en desenvolupament i necessitats de finançament a curt/mig termini.
A través de l’Enterpreneurship Institute d’ESADE s’ha dissenyat una metodologia àgil que permet adaptar el programa a les necessitats de cada start-up. El programa consta de tres mòduls diferenciats per treballar sobre l’equip, el model de negoci i el finançament del projecte.

Cada mòdul es distribueix en dos tipus de formació. D'una banda, classes i casos pràctics sobre aspectes transversals de qualsevol start-up (equip, pacte de socis, model de negoci, màrqueting i vendes, finançament i elevator pitch). D'altra banda, 18 hores de mentorage individual amb tutors especialitzats per a les necessitats de la teva start-up. Des del Programa s’ofereix als emprenedors i emprenedores participants la possibilitat d'allotjar-se al coworking per a emprenedors de forma gratuïta durant la duració del programa. Aquest espai es troba immers a la Rambla de la Innovació, un espai on es concentren diferents laboratoris que fusionen l'educació amb la innovació i l'experimentació, i que permeten participar en processos de generació d'idees, de creació de productes, iniciar projectes empresarials o inclús imprimir en 3D el producte del futur.

Aplica

Orientat a
- Empreses de base tecnològica, amb prototip finalitzat o en desenvolupament
- Projectes amb necessitat de finançament a curt/mig termini

Programa
- Programa que consta de tres mòduls diferenciats per treballar sobre l’equip, el model de negoci i el finançament del projecte
- Classes i casos pràctics sobre aspectes transversals de l’start-up
- 18 hores de mentoratge individual amb tutors especialitzats
- Allotjament gratuït al coworking al llarg del programa

Pots trobar més informació del programa Empenta a:

Noticies relacionades

CONCURS D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA 2022
NOU PROGRAMA DE MENTORING I COACHING PER A EMPRESES DE RECENT CREACIÓ DE SANT CUGAT
INVESTORS DAY: EMPENTA X
ARRIBA LA SEGONA EDICIÓ DEL TAKE OFF, PROGRAMA D’IMPULS A L’EMPRENEDORIA FEMENINA