Informa't

Facebooktwitterlinkedin

EMPENTA X

8-02-2021
Ja és oberta la convocatoria a l'edició X del programa EMPENTA, el programa d'acceleració per startups de base tecnològica organitzat per Esade Creapolis amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat.

OBERT PERÍODE D'INSCRIPCIONS

Què és?

Es tracta de la 10ª edició del programa d’acceleració i incubació per a startups de base tecnològica d’un any de durada i amb una metodologia pròpia àgil i flexible.
Organitzat per Esade Creapolis, el programa compta amb el recolzament i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat, i ofereix un mentoratge expert mobilitzant l’ expertise del prefossorat de l’Esade Entrepreneurship Institute.


A qui va adreçat?

A empreses constituïdes recentment o en procés de constitució i de fins a 5 anys de vida, amb una forta base tecnològica i component innovador.
→ Amb necessitats de finançament a curt o mig termini
→ Preparades per a l’inici de comercialització
→ Amb seu a Catalunya

Que ens aporta?

L’objectiu principal del programa, és ajudar a les empreses a través de dues vessants principals.
→ Classes presencials, sessions plenaries en les que es treballen aspectes crítics de la gestió de startupa (finançament, màrqueting, pla de socia, model de negoci, etc)
→ Mentoratge ad hoc que durà a terme un equip d’experts especialitzats en els diferents àmbits d’acció

I a més ...

→18 hores de mentoratge individual amb tutors especialitzats: equip, model de negoci, i finaçament.
→ Acompanyament dels estudiants del màster de finances d’Esade. Els alumnes col·laboren en la redacció del pla de negoci i dels documents d’anàlisi econòmic i financer que hi intervenen com ara els balaços, cashFlow, i compte de resultats.
→ Accés al fiançament a través de l’Investors day, jornada en que les startups del programa exposes els seus projectes als possibles inversors.
→ Possibilitat d’allotjar-se de forma gratuïta al coworking per a persones emprenedores durant el programa, a més de l’ús de les sales de reunions i tots els serveis relacionats.


Inscriu-te!

Pots descarregar-te aqui el programa complert de l'EMPENTA

Noticies relacionades

APLICACIONS EMPRESARIALS DE LA TECNOLOGIA BLOCKCHAIN
PREMIS A LA INNOVACIÓ EMPRESARIAL METROPOLITANA 2023
LA 6A EDICIÓ DEL CONCURS D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA PREMIA 4 PROJECTES QUE APOSTEN PER L’ECONOMIA I LA INNOVACIÓ SOCIAL
ENGEGA UN ESPAI D’INNOVACIÓ DINS LA TEVA EMPRESA