Informa't

Facebooktwitterlinkedin

PARTICIPA EN L’ENQUESTA PER L’ELABORACIÓ DEL NOU PLA DIRECTOR D’ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA 2022-2024

20-10-2021
Formes part d’una entitat de l’Economia Social i Solidària? Tens coneixement i experiència sobre l’entitat? Si és així, COMPTEM AMB TU per a la diagnosi de la situació actual de les entitats de l'Economia Social i Solidària de Sant Cugat del Vallès.
Des de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès estem treballant en l'elaboració del nou Pla Director de l'Economia Social i Solidària 2022-2024 amb l’objectiu d’enfortir les entitats que en formeu part així com donar continuïtat al pla director anterior.

L'objectiu del Pla Director és enfortir l'Economia Social i Solidària i aquesta enquesta, entre d'altres coses, ens permetrà conèixer les necessitats de les entitats que en formeu part. Per això, COMPTEM AMB TU. Et sumes a participar-hi? Pots respondre aquesta enquesta abans del 29 d’octubre, que recollirà la veu i les necessitats de les entitats de l’Economia Social i Solidària.

Digues la teva!

Noticies relacionades

LA 6A EDICIÓ DEL CONCURS D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA PREMIA 4 PROJECTES QUE APOSTEN PER L’ECONOMIA I LA INNOVACIÓ SOCIAL
PREMIS EINES
CONCURS D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA 2022
FINALITZAT EL PROCÉS PARTICIPATIU D’ELABORACIÓ DEL NOU PLA DIRECTOR D’ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA 2022-24 DE SANT CUGAT