Informa't

Facebooktwitterlinkedin

Global Entrepreneruship Week 2020

13-11-2020
Durant una setmana, cada mes de novembre, milers de persones participen en activitats i esdeveniments organitzats per més de 20.000 organitzacions de més de 170 països amb l’objectiu de connectar persones emprenedores, possibles col·laboradors/es, persones mentores i inversors/es.
Impulsat per la Fundació Kauffman, la Global Entrepreneurship Week compta amb el suport de desenes de líders mundials. S'aprofita la Setmana per donar un especial protagonisme a quatre temes clau per a l’ecosistema emprenedor d’interès global: educació, ecosistemes, inclusió i política.

Celebra la #GEW2020

La GEN preveu que enguany la setmana de l’emprenedoria tingui una  partició de més de 20.000 organitzacions de l’ecosistema emprenedor que organitzaran més de 43.000 esdeveniments a més de 170 països.


Uneix-t'hi!


Què és la Global Entrepreneurship Network (GEN)?

La Global Entrepreneurship Network (GEN) és una plataforma creada amb l’objectiu de formar un ecosistema emprenedor global. És present a més de 170 països i dedica la seva activitat a ajudar a les persones emprenedores a fer créixer els seus negocis, convertir-los en empreses rendibles amb les premisses de crear llocs de treball, accelerar la innovació i reforçar l’estabilitat econòmica. GEN actua com a paraigües de diferents projectes i iniciatives que promouen les organitzacions que en formen part.

Noticies relacionades

INVESTORS DAT: EMPENTA X
ACTE DE LLIURAMENT PREMIS EINES 2021
NOU PROGRAMA D’IMPULS A LES ENTITATS
Arriba la SEGONA EDICIÓ del TAKE OFF, programa d’impuls a l’emprenedoria femenina.