T’interessa

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

The Elecrtic Sheep Factory, nou projecte resident al BeBusiness Vita

1-01-2019
Implementació del software de gestió de centres mèdics que hem desenvolupat, tot i que també eventualment al desenvolupament de software ad hoc per a qualsevol tipus d'empresa sempre relacionat amb el tractament massiu de dades.
El nostre producte principal és un nou i modern software de gestió de centres mèdics totalment personalitzable que permet una gestió més eficient de l'operativa diària, així com de l'àmbit econòmic-administratiu. Aquest nou software està dissenyat per poder personalitzar-se en funció de les necessitats o preferències concretes de cada centre mèdic, ajustant les seves funcionalitats a aquestes necessitats o preferències.

Entre d'altres softwares que hem desenvolupat, i que són extrapolables a altres empreses o categories, estan un software per integrar a la plataforma d'una empresa catalana majorista de perfumeria les comandes dels seus distribuïdors ubicats en molts països del món. O el software per gestionar la base de dades de vendes de distribuïdors i fabricants d'una Consultoria del sector veterinari.

El nostre objectiu fonamental és convertir el nostre software de gestió en la solució definitiva per a la gestió de centres mèdics, establint-lo com a referència del sector.