Informa't

Facebooktwitterlinkedin

The Elecrtic Sheep Factory, nou projecte resident al BeBusiness Vita

1-01-2019
Implementació del software de gestió de centres mèdics que hem desenvolupat, tot i que també eventualment al desenvolupament de software ad hoc per a qualsevol tipus d'empresa sempre relacionat amb el tractament massiu de dades.
El nostre producte principal és un nou i modern software de gestió de centres mèdics totalment personalitzable que permet una gestió més eficient de l'operativa diària, així com de l'àmbit econòmic-administratiu. Aquest nou software està dissenyat per poder personalitzar-se en funció de les necessitats o preferències concretes de cada centre mèdic, ajustant les seves funcionalitats a aquestes necessitats o preferències.

Entre d'altres softwares que hem desenvolupat, i que són extrapolables a altres empreses o categories, estan un software per integrar a la plataforma d'una empresa catalana majorista de perfumeria les comandes dels seus distribuïdors ubicats en molts països del món. O el software per gestionar la base de dades de vendes de distribuïdors i fabricants d'una Consultoria del sector veterinari.

El nostre objectiu fonamental és convertir el nostre software de gestió en la solució definitiva per a la gestió de centres mèdics, establint-lo com a referència del sector.

Noticies relacionades

TRES STARTUPS D’ÈXIT EXPLIQUEN LA SEVA EXPERIÈNCIA ALS PARTICIPANTS DEL PROGRAMA ‘EXPLORER. JOVES AMB SOLUCIONS’
Enchainte, StartUp tecnològica resident al BeBusiness, una de les sis empreses catalanes participants a la propera edició del Blockchain Convention a Barcelona
#MésQueAplaudiments
Sant Jordi 2020 #santjordiconfinatstc #jothoportoacasa