Informa't

Facebooktwitterlinkedin

GRAFOPTOJECT s’incorpora aquesta setmana com a nou projecte resident al Centre d’Emprenedoria

1-10-2018
Grafroproject és un projecte innovador de grafologia aplicada, on treballen amb l’escriptura manuscrita com a vehicle per a aprofundir a diversos camps de la vida personal i empresarial.
Està format per un equip de professionals jove, inquiet i en constant reciclatge que posa la grafologia al servei de les persones, empreses i institucions.

Contribueix a la gestió del talent a través de la selecció de personal, per a que empreses i treballadors obtinguin els millor resultats. Fem tot tipus d’informes adaptats a cada tipus de procés selectiu.

Acompanyen a nens i adolescents quan es presenten dificultats en el rendiment acadèmic i hi ha problemes de disgrafia o “mala lletra”. Ofereix sessions de reeducació grafoescritural, informes d’orientació vocacional per a joves, i per a adults que vulguin reorientar la seva trajectòria professional.

Apostant per la innovació i posem la grafologia al servei de l’art i publicitat, fan estudis sobre les emocions inconscients que transmeten tipografies, logotips i marques; iaixí com estudis cronològics i longitudinals sobre trajectòries d’artistes amb feines d’investigació i recerca treballant departaments de recerca de Museus i institucions.

Com a pèrits cal·lígrafs realitzen informes tècnics per a detectar falsificacions, d’escriptures i signatures. Com que els apassiona la sevafeina fem tot tipus de formació sobre grafologia i aplicacions, presencials i on line, in company o a les nostres instal·lacions. Seminaris intensius i cursos anuals per a professionals i curiosos de la grafologia.

Actualment treballen amb el Museu Picasso de Barcelona, el Museu Picasso de Màlaga, la UAB, l’Institut Europeu de Disseny, o Cajamar.

Podeu veure més informació a

Noticies relacionades

ASSETJAMENT SEXUAL A LA FEINA: “JA TENIM EL PROTOCOL, I ARA QUÈ?”
CONGRÉS WOMEN EVOLUTION
ARRIBA LA SEGONA EDICIÓ DEL TAKE OFF, PROGRAMA D’IMPULS A L’EMPRENEDORIA FEMENINA
TRES STARTUPS D’ÈXIT EXPLIQUEN LA SEVA EXPERIÈNCIA ALS PARTICIPANTS DEL PROGRAMA ‘EXPLORER. JOVES AMB SOLUCIONS’