Informa't

Facebooktwitterlinkedin

TKPM, nou projecte resident al BeBusiness Vita

20-11-2018
Turn-Key Project Managers és un equip de professionals en el disseny i la gestió de Projectes Claus en Mà, experts en la indústria farmacèutica i afins (Veterinària, de productes sanitaris, Cosmètica i Química Fina), tant a nivell nacional com a nivell internacional .
La meta de TKPM és l'èxit del projecte, i al mateix temps, amb el menor cost possible. Ja que el negoci de Turn-Key Project Managers, a diferència d'empreses similars, no és treballar com a intermediaris sinó la gestió del projecte en si.

Un equip de projecte adaptat a les necessitats, metes i objectius del projecte. Preocupant-se i gestionant-lo com si d'un projecte propi es tractés.

La xarxa de proveïdors, fabricants i instal·ladors teixida durant anys gestionant projectes similars tant a nivell nacional com internacional, és una de les garanties de qualitat dels projectes de TKPM.

Noticies relacionades

TRES STARTUPS D’ÈXIT EXPLIQUEN LA SEVA EXPERIÈNCIA ALS PARTICIPANTS DEL PROGRAMA ‘EXPLORER. JOVES AMB SOLUCIONS’
PROGRAMA EXPLORER: 44 JOVES BUSQUEN SOLUCIONS ALS REPTES DELS ODS
Suma’t a l’Explorer!
Enchainte, StartUp tecnològica resident al BeBusiness, una de les sis empreses catalanes participants a la propera edició del Blockchain Convention a Barcelona