T’interessa

Facebooktwitterlinkedin

Presenta’t als VII Premis Empresa i Esport

12-01-2020
Després de 6 edicions, INDESCAT convoca, en la seva VII edició, els Premis Empresa i Esport amb l’objectiu de premiar les millors iniciatives entorn de l’esport i l’empresa. Obrim la convocatòria d’enguany a fi que les empreses i entitats de l’esport amb presència a Catalunya, membres d’INDESCAT o no membres, s’hi puguin presentar.
Amb l’objectiu de donar un nou impuls i fer créixer els Premis Empresa i Esport, enguany hem ampliat l’abast a l’àmbit federatiu i universitari. Amb aquest nou enfocament, l’acte de lliurament d’aquests premis serà organitzat conjuntament per INDESCAT i la UFEC i tindrà lloc el proper 28 de maig al CosmoCaixa Barcelona.

La vetllada inclourà altres categories de premis del món federatiu i universitari que no estan subjectes a les bases especificades en aquest document.

Els premiats gaudiran d’una àmplia difusió a través dels canals de comunicació dels organitzadors i patrocinadors dels premis. Els premis no tindran dotació econòmica.

Més informació a Indescat.org

Noticies relacionades

Presenta’t als VII Premis Empresa i Esport
PREMIS CAMBRA ’19: Quatre empreses santcugatenques guardonades en diferents categories
Venvirotech Biotechnology, Premi Fòrum d’Inversió 2019 que la reconeix com la startup catalana amb més potencial d’innovació i creixement internacional
ADN Institut, guanyadors del 1 er premi al Concurs d’emprenedoria i economia social de l’Ajuntament de Sant Cugat, gaudirà d’un any d’acolliment al BeBusiness Vita