Informa't

Facebooktwitterlinkedin

La 10a Jornada d’Emprenedoria vol impulsar la figura de l’emprenedor com el ‘viatger’ disposat a marcar tendències

10-11-2018
La Jornada d’Emprenedoria de Sant Cugat BeBusiness, promoguda per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa i l’Ajuntament mitjançant la Fundació Sant Cugat Actiu
Marcant tendències: present, passat i futur de l’emprenedor és el fil conductor que centrarà la desena edició de la Jornada d’Emprenedoria que tindrà lloc el 29 de novembre de 2018 al Teatre-Auditori Sant Cugat, a partir de les 9 del matí. Aquest esdeveniment, que s’ha consolidat com un referent al Vallès, està promogut i organitzat conjuntament per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa i l’Ajuntament de Sant Cugat.

La jornada serà inaugurada per Marià Galí, president de la Cambra de Terrassa, Carmela Fortuny, alcaldessa de Sant Cugat, i Sònia Recasens, diputada Delegada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, amb una conversa sobre el futur de l’emprenedoria i el paper de les institucions.

Orientada a l’anàlisi dels factors que potencien l’activitat innovadora i el posicionament de l’activitat emprenedora dins d’un entorn competitiu global, les tecnologies de la informació i la internacionalització, la jornada acollirà una conferència que, amb el títol Emprendre en un món digital: què ha canviat i què ens espera?, anirà a càrrec de Dolors Reig, psicòloga social i editora principal d’El Caparazón.

La jornada també comptarà amb sengles ponències especialitzades de perfil empresarial. Per una part, Juan Carlos Expósito, consultor estratègic de màrqueting i comerç electrònic, impartirà una sessió sobre les formes d’abordar la transformació digital des de la petita a la gran empresa i n’exposarà alguns casos d’èxit.

Així mateix, moderat i presentat per Melchor de Palau, director d’e-commerce de Caixabank, s’oferirà un panell empresarial per afavorir la reflexió i el debat sobre l’adaptació dels models de negoci a les tendències del mercat i les TIC. Aquest panell d’experiències reunirà a Martina Font, codirectora de Font Packaging Group i e-commerce manager de Kartox, Xavier Morlans, fundador i CEO d’e-deon, i Carlos Santa Engracia i Jaume Lahoz, ambdós fundadors de Tope de Gama i emprenedors de l’era del vídeo.

Enguany, la jornada també acollirà una taula rodona sobre l’intercanvi internacional com a tendència per a l’emprenedoria i una activitat de networking, que comptarà amb la participació de diferents emprenedors participants en el programa europeu Erasmus per a Nous Emprenedors.

La jornada, que es tancarà amb una study visit a la “Rambla de la Innovació del campus d’ESADE, serà conduïda per Nina, actriu, cantant i fundadora de “Nina Studio”.

La Jornada d’Emprenedoria

Amb la celebració de la seva desena edició, la Jornada d’Emprenedoria, s’ha consolidat com a referent a la comarca i al conjunt de Catalunya amb una sòlida trajectòria, que ha comptat amb una alta participació en totes les edicions celebrades en aquests anys. La propera edició, que serà celebrada per vuitena vegada al municipi de Sant Cugat del Vallès, compta amb el patrocini de Diputació de Barcelona, CaixaBank i CIRSA, així com amb la col·laboració de l’associació Sant Cugat Empresarial, ESADECREAPOLIS, Serafí Indústria Gràfica Publicitària, Via Empresa i Lúcid Design Agency i amb el suport del projecte de cooperació europeu Erasmus for Young Entrepreneurs.

Tota la informació sobre la Jornada d’Emprenedoria està disponible a www.jornadaemprenedoria.com.

Noticies relacionades

CONCURS D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA 2022
NOU PROGRAMA DE MENTORING I COACHING PER A EMPRESES DE RECENT CREACIÓ DE SANT CUGAT
ASSETJAMENT SEXUAL A LA FEINA: “JA TENIM EL PROTOCOL, I ARA QUÈ?”
SETMANA DE PORTES OBERTES ALS ESPAIS DE COWORKING