T’interessa

Facebooktwitterlinkedin

8a Jornada d’Emprenedoria de Sant Cugat BeBusiness

26-10-2016
El 26 d’octubre de 2016 va tenir lloc la 8a Jornada d’Emprenedoria de Sant Cugat BeBusiness, entorn el tema “Les vendes com a palanca de creixement”.
El 26 d’octubre de 2016 va tenir lloc la 8a Jornada d’Emprenedoria de Sant Cugat BeBusiness, entorn el tema “Les vendes com a palanca de creixement”. Promoguda per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa i l’Ajuntament mitjançant la Fundació Sant Cugat Actiu, l’edició del 2016 va comptar amb el patrocini de la Diputació de Barcelona, CaixaBank, Cirsa i SC Trade Center. La conferència central, sota el títol “Emprendre sense saber vendre”, va ser duta a terme per Òscar Torres, director de Global Business Development a Dassault Systèmes. Posteriorment, vam comptar amb Carlota Pi, fundadora i directora de marketing de HolaLuz, Daniel Dévai, digital analytics director de Epsilon Technologies i Daniel Jiménez, fundador i gerent de Waynabox, que van compartir les seves experiències empresarials. Per tancar l’acte, es van presentar els 3 guanyadors del concurs d’emprenedoria 2016 i Melchor de Palau, de Comercia Global Payments, va oferir la ponència “Canals de venda i mètodes de pagament per augmentar les vendes”.

Noticies relacionades

XDESC: CURS D’INSTAGRAM PEL TEU NEGOCI
XDESC sessió en línea dimarts 16 de Juny: Augmenta els teus clients amb Google Ads
XDESC sessió en línea dimarts 2 de Juny: 10 tips de copywriting per escriure persuasivament (també en temps de pandèmia)
XDESC sessió en línea dimarts 26 de Maig: Instagram com a eïna per incrementar les teves vendes