T’interessa

Facebooktwitterlinkedin

Tret de sortida del programa Explorer “Joves amb idees”

25-01-2018
Aquesta tarda ha tingut lloc la presentació de l’Explorer Space Sant Cugat PRUAB, un projecte col·lectiu d’impuls i suport a l’emprenedoria entre els més joves promogut pel Banco Santander, l’Ajuntament de Sant Cugat, la Fundació Sant Cugat Actiu i el Parc de Recerca de la UAB.
L’acte, que s’ha celebrat al nostre Centre, ha comptat amb la presència de la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Joana Barbany, i el vicerector d’Innovació i Projectes de la UAB, Javier Lafuente. Aquesta edició de l’Explorer Space Sant Cugat PRUAB compta amb la participació de 23 emprenedors i emprenedores, que durant els propers cinc mesos desenvoluparan idees de forma col·laborativa i rebran assessorament personalitzat i formació de la mà d'experts en innovació i models de negoci. El guanyador del nostre Explorer Space viatjarà a Silicon Valley, optarà a algun dels tres premis atorgats pel Programa a nivell d’estat espanyol amb un import total de 60.000€, i disposarà d’un any d’estada gratuïta al Centre. Benvinguts Explorers!!

Noticies relacionades

Oberta convocatòria per accedir al programa EMPENTA
“L’inventor del saxo més petit del món” per Paula Ericsson i Jordi Borràs
ADN Institut, guanyadors del 1 er premi al Concurs d’emprenedoria i economia social de l’Ajuntament de Sant Cugat, gaudirà d’un any d’acolliment al BeBusiness Vita
Arrenca al BeBusiness Vita la 9a edició de l’Explorer