Informa't

Facebooktwitterlinkedin

El projecte Recumed es converteix en guanyador de la VI edició del programa Open Thinking

30-05-2018
El 30 de maig es va dur a terme la jornada de presentació i votació dels projectes participants en la VI Edició del Programa Open Thinking, organitzat per les Escoles Universitàries Gimbernat amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat (mitjançant la Fundació Sant Cugat Actiu) i el Parc de Recerca UAB.
Els 7 projectes finalistes (CConfort, Easy Farmaalarm, Jabe, PACME Sound, Recumed, Touch & Go i Triatge 2.0) van ser seleccionats entre els treballs acadèmics desenvolupats en la menció de “Lideratge, Innovació i Rols Emergents en Infermeria” i de la menció de “Infermeria, Innovació i salut Digital” del 4t curs del Grau en Infermeria del curs 2017-2018. L’objectiu d’aquest mòdul és potenciar l’esperit emprenedor de l’alumnat, constituint un valor afegit per a la professió d’infermeria, en tant que posa els fonaments per tal que els i les alumnes puguin desenvolupar els seus propis projectes de negoci sanitari.

Els projectes finalistes van ser aquells que destacaven per la seva originalitat, innovació, atractiu comercial, viabilitat tècnica, escalabilitat i complementarietat de l’equip. Finalment, el projecte guanyador, després de la deliberació del jurat, integrat per l’Ajuntament de Sant Cugat, Biocat, Doctoralia, Esadecreapolis, Esade, Secot Bcn i EUI Gimbernat, ha estat Recumed. Aquest projecte té com a objectiu disposar d’un registre digital de l’ús sanitari d’opiacis, mitjançant un armariet amb tecnologia RFID que permeti controlar-ne el seu ús als centres hospitalaris.

El projecte Recumed, com a guanyador de la VI Edició, disposarà de participació directa en el programa Explorer 2019, amb dret a una plaça durant uns mesos al Centre d’Emprenedoria de Can Ametller, el que permetrà a l’equip treballar en el desenvolupament de la seva idea.

Noticies relacionades

APLICACIONS EMPRESARIALS DE LA TECNOLOGIA BLOCKCHAIN
PREMIS A LA INNOVACIÓ EMPRESARIAL METROPOLITANA 2023
LA 6A EDICIÓ DEL CONCURS D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA PREMIA 4 PROJECTES QUE APOSTEN PER L’ECONOMIA I LA INNOVACIÓ SOCIAL
PREMIS EINES