T’interessa

Facebooktwitterlinkedin

El Centre d’Emprenedoria de Ca n’Ametller (Vita) celebra la Jornada de Portes Obertes

11-07-2018
Durant l’acte, a més de mostrar i donar a conèixer l’espai, hem pogut escoltar l’experiència dels seus residents i s’ha presentat el nou portal web BeBusiness.cat, marc paraigües de l’emprenedoria de Sant Cugat
Aquest dimecres s’ha celebrat la Jornada de Portes Obertes del Centre d’Emprenedoria de Ca n’Ametller (Vita), en un acte que ha permès mostrar l’espai renovat en una nova etapa de gestió 100% municipal del centre.

L’alcaldessa, Carmela Fortuny, ha posat en valor el paper que el centre d’emprenedoria té en el foment de l’economia i la innovació a la ciutat. A més a més, els equips de “Roik Wallets”, “e d’emoció” i “Anaconda Biomed”, tots ells residents del Centre, han explicat als assistents els motius que els van fer arribar al centre d’emprenedoria i com la seva estada aquí els està ajudant a fer créixer els seus projectes i aprofitar les sinèrgies que s’hi generen.

Durant l’acte s’ha presentat també el nou portal web BeBusiness.cat, marc paraigües de l’emprenedoria de Sant Cugat. Aquesta eina es posa en marxa amb la voluntat de difondre el que ofereix aquest espai i fomentar les sinèrgies entre l’ecosistema emprenedor de Sant Cugat.

A l’esdeveniment van ser-hi presents ESADECreapolis, La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, PRUAB, SC Trade Center, Sant Cugat Comerç, Sant Cugat Empresarial i la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat.

Actualment el centre compta amb prop d’una vintena de projectes i una ocupació al voltant del 50 per cent, amb 40 residents d’un total de més de 80 places.

Noticies relacionades

Universitat 1
WE Congress 2020 – Salud y Liderazgo Transformacional para la mujer profesional – 8 de Octubre ESADE CREAPOLIS
Dibuixar per entendre i fer-se entendre: VISUAL THINKING per a persones emprenedores
Enchainte, StartUp tecnològica resident al BeBusiness, una de les sis empreses catalanes participants a la propera edició del Blockchain Convention a Barcelona