Informa't

Facebooktwitterlinkedin

Gala de premis Ade Vallès 2018 i ponència de Mercè Grey

5-11-2018
La primera edició dels premis de les empresàries i directives del Vallès se celebrarà el 30 de novembre amb una gala a Sant Cugat.
Durant l’acte, l’associació de Dones Directives Empresàries i Professionals lliurarà els primers premis que reconeixen la creativitat, la constància i l’emprenedoria d’empresàries i directives del Vallès.

La primera edició del premi honorífic Ade Vallès ha recaigut en la directiva Anna Gener, presidenta i CEO de Savills Aguirre Newman en reconeixement a la seva trajectòria i implicació en la vida econòmica i social. A més es fallarà un segon premi honorífic a un home per la seva contribució al foment de la igualtat d’oportunitats a l’empresa.

La ponència de l’experta en finances i comerç exterior, Mercè Brey, autora del llibre Eres lo mejor que te ha pasado, ... Quiérete. donarà pas a la gala de premis. L’acte, que espera congregar a agents econòmics, polítics i socials de la comarca, serà presentat per la periodista vallesana i emprenedora Mariola Dinarés (Catalunya Ràdio) i retransmès en directe per mitjans de comunicació locals. Els guardons volen ser un reconeixement a dones líders del món econòmic del Vallès que, a l’obrir-se pas i excel·lir en la seva professió, amb les seves idees i empenta, contribueixen a una societat més igualitària en l’àmbit empresarial.

Programa de la vetllada:


20:00 – Arribada i copa de benvinguda amb networking
20:30 – Sitting i inici de l’acte
Presenta MARIOLA DINARÉS
Discurs de la presidenta MÓNIKA BLASCO
Ponència a càrrec de MERCÈ BREY
21:30 - Inici sopar
22:30 – servei de cafè
22:45 – lliurament de premis
00:00 - finalització acte

Preu: 40 €, general. 30€ per a sòcies d’Ade Vallès i 37 € per acompanyants.
Aforament limitat a 100 persones.

Noticies relacionades

APLICACIONS EMPRESARIALS DE LA TECNOLOGIA BLOCKCHAIN
PREMIS A LA INNOVACIÓ EMPRESARIAL METROPOLITANA 2023
LA 6A EDICIÓ DEL CONCURS D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA PREMIA 4 PROJECTES QUE APOSTEN PER L’ECONOMIA I LA INNOVACIÓ SOCIAL
PREMIS EINES