Informa't

Facebooktwitterlinkedin

PREMIS CAMBRA ’19: Quatre empreses santcugatenques guardonades en diferents categories

19-07-2019
El passat dijous 4 de juliol es va celebrar una nova edició del Converses al Club Junior de Sant Cugat amb Meritxell Ripoll, Directora de Responsabilitat Corporativa de Caixabank; Eulàlia Devesa, Directora de Responsabilitat Social Corporativa d’ISS Facility Services; i el Dr. Joaquim Serrahima, Director General de Catalònia Fundació Creactiva.
Fou un acte en què 4 empreses nascudes a Sant Cugat del Vallès van ser guardonades en les seves respectives categories:

- ANACONDA BIOMED, premi a l’impuls de la innovació, a la recerca i al desenvolupament

Projecte d’emprenedoria nascut a Valldoreix i desenvolupat a l’espai BeBusiness_Vita durant el període 2015-2018, actualment duen a terme la seva activitat al Parc Empresarial de Can Sant Joan. Han desenvolupat una patent d’exclusiva mundial, un catèter de nova generació per tractar els ictus cerebrals de forma ràpida, eficient i segura. Fa un any van aconseguir una ronda de finançament de 15.000.000€ liderada per Ysios capital, la més alta d’aquell any a una start-up biotech a Espanya. Tenen previst entrar en fase clínica el 2019 i comercialitzar en funció de la regulació més adient (Europa o USA) el 2020.

- WISARD TALENT REVOLUTION, premi a l’empresa de nova creació

Projecte spin-off de Talent Revolution, Wisar va néixer a finals del 2016 i ara ja és una spin-off consolidada, ubicada a l’E-Garage d’Esadecreapolis. És una consultoria de talent digital i tecnològic per a clients que requereixen flexibilitat en la seva contractació laboral, amb una alta penetració en el segment femení. Gestionen una mitjana de 500 oportunitats de treball cada dia en 22 països arreu del món

- ROBIN HAT, premi a la iniciació a la internacionalització

Projecte d’emprenedoria creat a l’espai BeBusiness_Vita, les seves principals instal·lacions estan actualment ubicades a Rubí. Empresa dedicada al disseny i fabricació de gorros quirúrgics amb una vessant social molt pronunciada i amb una clara vocació de fabricació quilòmetre zero però amb una mirada absolutament internacional. Actualment en procés de recerca i desenvolupament tecnològic.

- TALLER JERONI DE MORAGAS, premi a l’empesa saludable

Cooperativa de professionals d’iniciativa social i sense afany de lucre amb una trajectòria de 45 anys adreçada a la prestació de serveis orientats a la inclusió social i laboral de persones adultes amb diversitat funcional, intel·lectual, malaltia mental i trastorn de l’espectre autista. Compten amb un centre especial de treball i un centre ocupacional entre d’altres serveis, amb un enfocament molt pronunciat en el foment de l’activitat física i el desenvolupament d’hàbits saludables.

Noticies relacionades

APLICACIONS EMPRESARIALS DE LA TECNOLOGIA BLOCKCHAIN
PREMIS A LA INNOVACIÓ EMPRESARIAL METROPOLITANA 2023
LA 6A EDICIÓ DEL CONCURS D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA PREMIA 4 PROJECTES QUE APOSTEN PER L’ECONOMIA I LA INNOVACIÓ SOCIAL
PREMIS EINES