Informa't

Facebooktwitterlinkedin

NOU PROGRAMA D’IMPULS A LES ENTITATS

3-09-2021
Programa específic adreçat a associacions i entitats culturals, esportives, de cohesió social de la ciutat, impulsat per l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
A Sant Cugat hi tenim un gran nombre d’entitats i associacions que desenvolupen projectes en diferents àmbits, culturals, esportives, d’arrel tradicional, cohesió social i artístiques. Totes elles conformen un tramat que arriba la societat de manera àmplia i diversa, i tenen un impacte rellevant i positiu en el teixit social i productiu de la ciutat.

La col·laboració entre empresa i teixit social genera un vincle d’arrelament i difusió d’abast positiu tant per les seves activitats com per la identificació i posicionament de l’empresa que les patrocina. Des d’aquest espai us oferim una finestra a totes aquelles entitats en que com a empresa pots trobar un enllaç amb la ciutadania, i us proposem models de patrocini i col·laboració a l’abast de qualsevol tipologia i dimensió de projecte empresarial.

Des de l'Ajuntament hem desenvolupat un programa específic amb aquest objectiu, en el que us acompanyarem en l’elaboració d’un dossier de presentació i material complementari que facilitarà la introducció a les empreses de cara a establir models de patrocini i col·laboració. Aquest inclou:

FORMACIÓ I ASSESSORAMENT PERSONALITZAT

En el que aprendrem per part d'experts, com adreçar-se i connectar amb les empreses, com presentar la nostra entitat de manera que els sigui interessant i atractiva, i com establir vincles estables de col·laboracions i patrocini.


PRESÈNCIA I VISIBILITAT

Hem creat un espai web específic per a les entitats participants, on les empreses veuran tota aquella informació rellevant i les avantatges que els aporta patrocinar les vostres activitats.

Hem previst dues sessions informatives perquè conegueu més detalls d’aquesta iniciativa i de tot allò que pot aportar a la vostra entitat. Inscriu-te!

SESSIÓ INFORMATIVA: dimecres 15 de setembre

de 18:30 a 19:30
Casa de Cultura

inscriu-te


SESSIÓ INFORMATIVA: dimarts 21 de setembre

de 18:30 a 19:30
Casa de Cultura

inscriu-te


FORMACIÓ I MENTORATGE

dimecres 20 i 27 d’octubre
de 18:00 a 20:00
Casa de Cultura

Inscripció al programa


Noticies relacionades

LA 6A EDICIÓ DEL CONCURS D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA PREMIA 4 PROJECTES QUE APOSTEN PER L’ECONOMIA I LA INNOVACIÓ SOCIAL
ENGEGA UN ESPAI D’INNOVACIÓ DINS LA TEVA EMPRESA
NOU SISTEMA DE COTITZACIÓ PER A PERSONES TREBALLADORES PER COMPTE PROPI
EXPLORER, JOVES AMB SOLUCIONS