Informa't

Facebooktwitterlinkedin

EXPLORER, JOVES AMB SOLUCIONS

26-11-2022
Els ajuntaments de Sant Cugat i de Cerdanyola juntament amb el PRUAB impulsen una nova edició del programa Explorer, Joves amb solucions, iniciativa del Banc Santander.
El Programa està adreçat a joves d'entre 18 i 31 anys que, durant dotze setmanes, podran desenvolupar habilitats emprenedores com el lideratge, treball en equip o habilitats de comunicació.

L'Explorer els brindarà gratuïtament les eines necessàries perquè siguin capaços de desenvolupar una idea de negoci sòlida, viable i sostenible enfocada a resoldre els problemes relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030 fixats per les Nacions Unides.

Enguany, la formació es farà amb un format semipresencial i comptarà amb continguts digitals orientats a completar reptes i plantilles de treball, sessions de Q&A amb experts que ajudaran els participants a completar les tasques setmanals, sessions en línia amb referents del món de l'emprenedoria i esdeveniments presencials.

Amb un enfocament pràctic i basat en dinàmiques d'aprenentatge social, l’Explorer està dissenyat perquè les persones participants es converteixin en part activa del canvi a través de la posada en marxa de projectes econòmicament sostenibles a diferents indústries, sectors i tipologies d'organitzacions.


em vull inscriure!


Inscripcions fins el 13 de desembre

Noticies relacionades

COM CREAR LA TEVA EMPRESA – CURS DESEMBRE
COM CREAR LA TEVA EMPRESA – CURS NOVEMBRE
COM CREAR LA TEVA EMPRESA – CURS OCTUBRE
COM CREAR LA TEVA EMPRESA – CURS SETEMBRE