Informa't

Facebooktwitterlinkedin

Suma’t a l’Explorer!

19-11-2020
Obertura de la convocatòria per a la nova edició del Programa Explorer "Joves amb solucions", que impulsen l’Ajuntament de Cerdanyola, l'Ajuntament de Sant Cugat i el Parc de Recerca UAB.
Els estudiants que es sumin a aquesta edició tindran l'oportunitat de formar-se i adquirir les habilitats emprenedores que ajudin a la seva ocupabilitat, així com els coneixements necessaris per construir i validar una idea de negoci que contribueixi a assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible el 2030.

Un cop finalitzat el procés de formació, els projectes que completin les activitats de el programa rebran un certificat de participació.

A més, el projecte finalista obtindrà el benefici de l'Explorer Trip: una experiència intensiva d'immersió i formació per al grup per mitjà d'un viatge d'una setmana a un hub d'innovació europeu a l'estiu de 2021.

La convocatòria per participar en el programa romandrà oberta fins al 11 de desembre, i els interessats en desenvolupar la seva idea de negoci podran accedir a tota la informació a explorerbyx.org i han de presentar la candidatura (sols o en equip) a través de la plataforma d'emprenedoria universitari Santander X.

Aquest programa és una iniciativa promoguda per Banc Santander a través de Santander Universitats i coordinat pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE).

Inscriu-te

Noticies relacionades

LA 6A EDICIÓ DEL CONCURS D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA PREMIA 4 PROJECTES QUE APOSTEN PER L’ECONOMIA I LA INNOVACIÓ SOCIAL
ENGEGA UN ESPAI D’INNOVACIÓ DINS LA TEVA EMPRESA
NOU SISTEMA DE COTITZACIÓ PER A PERSONES TREBALLADORES PER COMPTE PROPI
EXPLORER, JOVES AMB SOLUCIONS