Informa't

Facebooktwitterlinkedin

12 dones impulsen els seus projectes empresarials en la primera edició del ‘TAKE OFF’

16-12-2020
El programa formatiu per impulsar l’emprenedoria femenina ha comptat amb la col·laboració de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC)

L’Ajuntament té la voluntat de consolidar el projecte amb una segona edició el 2021
Aquest migdia ha tingut lloc l’acte de clausura del ‘TAKE OFF, un programa d’impuls i suport a l’emprenedoria femenina promogut per l’Ajuntament de Sant Cugat que compta amb la col·laboració de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC). L’acte, que s’ha celebrat al Celler Modernista de Sant Cugat, ha comptat amb la presència de la tinenta d’alcaldia de Promoció econòmica, Empresa, Ocupació i Comerç, Elena Vila, i la presidenta de la XDESC, Marta Fàbregas.

En aquesta primera edició, 12 dones empresàries seleccionades entre 40 candidatures han impulsat el seu projecte mitjançant grups de treball ‘TAKE OFF’, on han rebut suport, acompanyament i formació, han creat sinergies i networking i han compartit inquietuds, coneixements i la seva experiència amb altres dones emprenedores.

Entre els projectes seleccionats, la majoria microempreses de recent creació i del sector serveis, hi ha una acadèmia de cuina saludable, un estudi fotogràfic, un operador logístic, professionals de disseny, il·lustració i marketing i una corredoria d’assegurances.

Elena Vila, tinenta d’alcaldia de Promoció econòmica, Empresa, Ocupació i Comerç: “Això només és el principi. Amb la XDESC ja ens hem posat a treballar per fer una segona edició del TAKE OFF. Des de l’Ajuntament continuarem aplicant la perspectiva de gènere a les polítiques municipals i aquesta iniciativa n’és un clar exemple”

La iniciativa té com a objectiu empoderar les participants i donar suport als seus projectes empresarials per afavorir la igualtat de gènere en l’àmbit empresarial.

Marta Fàbregas, presidenta de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat: “Volem ser un referent de talent, activisme i innovació per a totes aquelles dones que volen emprendre i encara més en aquests moments d’incertesa per la pandèmia”

Gràcies al programa, que té una durada de dos mesos i és gratuït, les empresàries han pogut treballar de forma col·laborativa, intercanviant experiències, per estimular la creativitat i la generació d’idees i millorar les seves habilitats emprenedores.

Noticies relacionades

APLICACIONS EMPRESARIALS DE LA TECNOLOGIA BLOCKCHAIN
PREMIS A LA INNOVACIÓ EMPRESARIAL METROPOLITANA 2023
LA 6A EDICIÓ DEL CONCURS D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA PREMIA 4 PROJECTES QUE APOSTEN PER L’ECONOMIA I LA INNOVACIÓ SOCIAL
ENGEGA UN ESPAI D’INNOVACIÓ DINS LA TEVA EMPRESA