Informa't

Facebooktwitterlinkedin

MILLOREM LA MOBILITAT: El PDE, una eina per fer-ho possible.

21-11-2019
A la jornada, han participat empreses, centres de treball, equipaments i comerços que generen un alt nombre de viatges diaris a SantCugat.
José Gallardo, Regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transport de Sant Cugat ha inaugurat la jornada MILLOREM LA MOBILITAT: El PDE, una eina per fer-ho possible.
També ha explicat que l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès treballa des del minut 1 per millorar la mobilitat amb mesures com els camins escolars segurs o l'impuls del transport públic. En aquest sentit, ha demanat la col·laboració de les empreses i administracions per fer-ho possible.

Al seu torn, Roche ha presentat el seu Pla de Desplaçament d'Empresa que s'ha implantat amb èxit a SantCugat. En aquest sentit, l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha recomanat a les empreses elaborar el seu PDE, un document que ha d'impulsar la mobilitat sostenible i que és plenament compatible amb la competitivitat.

A la jornada, han participat empreses, centres de treball, equipaments i comerços que generen un alt nombre de viatges diaris a #SantCugat.

Si t'interessa conèixer més sobre el Pla de Desplaçament d'Empresa https://lnkd.in/dWx6zqu

També et pots posar en contacte amb nosaltres a través de l'OAE https://lnkd.in/dMKBCSE

Noticies relacionades

Assetjament sexual a la feina: “Ja tenim el protocol, i ara què?”
NOU PROGRAMA D’IMPULS A LES ENTITATS
Arriba la SEGONA EDICIÓ del TAKE OFF, programa d’impuls a l’emprenedoria femenina.
Neix “Vallès Solar” per impulsar projectes de transició energètica a les pimes