Informa't

Facebooktwitterlinkedin

Trainapp, de Siltom Institute, escollida aplicació de la setmana per “Expansión”

21-06-2018
L’aplicació creada per Siltom Institute, resident del Centre, permet consolidar el coneixement mitjançant un innovador sistema de retenció de l’aprenentatge.
Mitjançant sessions de preguntes de deu minuts, es combinen nous conceptes amb contingut prèviament treballat per tal de consolidar-lo i que perduri en el temps. Amb aquest objectiu, s’empren les tres estratègies més efectives en la consolidació de l’aprenentatge: l’autoevaluació, el microlearning i el repàs personalitzat espaiat en el temps.

L’aplicació, disponible en 5 idiomes diferents per dispositius mòbils iOS i Android, així com a Google Chrome, destaca, en la valoració realitzada per “Expansión”, per assegurar el retorn de la inversió en formació estratègica, objectiu que, per contra, només aconsegueixen el 8% de les empreses que utilitzen els mecanismes de formació habituals. El seu èxit queda evidenciat amb l’elevat percentatge de validació per part dels prescriptors: el 80% d’aquests la continua utilitzant els caps de setmana.

Pots trobar més informació sobre Siltom Institute o Trainapp a:

www.siltom.com

www.trainapp.es

Noticies relacionades

APLICACIONS EMPRESARIALS DE LA TECNOLOGIA BLOCKCHAIN
PREMIS A LA INNOVACIÓ EMPRESARIAL METROPOLITANA 2023
LA 6A EDICIÓ DEL CONCURS D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA PREMIA 4 PROJECTES QUE APOSTEN PER L’ECONOMIA I LA INNOVACIÓ SOCIAL
PREMIS EINES