T’interessa

Facebooktwitterlinkedin

Trainapp, de Siltom Institute, escollida aplicació de la setmana per “Expansión”

21-06-2018
L’aplicació creada per Siltom Institute, resident del Centre, permet consolidar el coneixement mitjançant un innovador sistema de retenció de l’aprenentatge.
Mitjançant sessions de preguntes de deu minuts, es combinen nous conceptes amb contingut prèviament treballat per tal de consolidar-lo i que perduri en el temps. Amb aquest objectiu, s’empren les tres estratègies més efectives en la consolidació de l’aprenentatge: l’autoevaluació, el microlearning i el repàs personalitzat espaiat en el temps.

L’aplicació, disponible en 5 idiomes diferents per dispositius mòbils iOS i Android, així com a Google Chrome, destaca, en la valoració realitzada per “Expansión”, per assegurar el retorn de la inversió en formació estratègica, objectiu que, per contra, només aconsegueixen el 8% de les empreses que utilitzen els mecanismes de formació habituals. El seu èxit queda evidenciat amb l’elevat percentatge de validació per part dels prescriptors: el 80% d’aquests la continua utilitzant els caps de setmana.

Pots trobar més informació sobre Siltom Institute o Trainapp a:

www.siltom.com

www.trainapp.es

Noticies relacionades

En marxa el Digital Impulse Hub
En marxa el programa enfortim el teu negoci
XDESC: CURS D’INSTAGRAM PEL TEU NEGOCI
XDESC sessió en línea dimarts 16 de Juny: Augmenta els teus clients amb Google Ads