Informa't

Facebooktwitterlinkedin

CONGRÉS WOMEN EVOLUTION

28-09-2021
El Congrés Women Evolution, en la seva edició 2021 tindrà un format híbrid, presencial i virtual, s'adreça a la dona directiva, empresària, preofessional i emprenedora, sota el títol "Lideratge femení en l'era digital. Salut i innovació empresarial", i comptarà amb la col·laboració de les marques amb valors que situen a la dona en el centre de les estratègies de negoci i innovació.
Un lideratge transformacional és aquell que integra tres grans fortaleses, una bona salut, un talent ric en habilitats, competències, àgil i innovador, i un equilibri emocional per assolir benestar.

La gestió de les emocions propies i el benestar emocional dels equips, cada cop més diversos, intergeneracionals i multidisciplinars, son factors determinants en l'evolució de les empreses cap a un paradigma empresarial més humà i corresponsable.

El Women Evolution neix amb el proposit de crear experiències que fortaleixin el lideratge femení a través de les emocions, i així garantir un creixement i desenvolupament qualitatiu.

Data
Dijous, 07 Octubre 2021
09:00h - 18:00h

Lloc
Esade Creapolis
Avinguda de la Torre Blanca, 57, 08172

inscripció presencial


Inscripció enlínia gratuita aquí

Noticies relacionades

CONCURS D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA 2022
NOU PROGRAMA DE MENTORING I COACHING PER A EMPRESES DE RECENT CREACIÓ DE SANT CUGAT
ASSETJAMENT SEXUAL A LA FEINA: “JA TENIM EL PROTOCOL, I ARA QUÈ?”
SETMANA DE PORTES OBERTES ALS ESPAIS DE COWORKING