Informa't

Facebooktwitterlinkedin

XDESC sessió en línea dimarts 16 de Juny: Augmenta els teus clients amb Google Ads

2-06-2020
Google sap més de tu que tu mateixa…, be, potser no tant, però sap prou de totes nosaltres com per a fer arribar els teus anuncis a les persones interessades en el teu producte o servei. Tots els productes gratuïts de Google estan orientats per a aconseguir aquesta informació i oferir-te-la per a arribar als teus clients a través de les seves plataformes de publicitat online, Google Ads.
En aquesta xerrada volem mostrar-te com treure el màxim partit de Google Ads, vull mostrar-te les diferents plataformes, cerca, vídeo, display, Google maps, Shopping, podràs decidir quina s'adapta millor al teu negoci i a qui mostrar els teus anuncis, quan i on. I sempre amb el màxim control del teu pressupost i amb les eines d'anàlisis que Google t'ofereix.

L'objectiu és deixar-te amb un mapa de com Google pot ajudar-te en el teu negoci.

Joan Carles Naranjo Cofundador de Pictograf en 2003, empresa de creació de pàgines webs, vídeo i disseny gràfic. Certificat en Google Ads des del 2015 en diferents àrees: cerca, vídeo, mòbil i display, actualment Partner de Google. Col·laborador en agències de marketing online Wises i Saviat, per la creació de campanyes de Google Ads.Ha desenvolupat campanyes de Google Ads per a empreses de diferents àrees com medicina, escola d'idiomes, construcció, laboratoris, advocats, entre altres.

Inscriu-te Aquí
Les sòcies podran accedir gratuïtament i les no sòcies amb un donatiu de 5 €

Més informació: Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat

Ara, enlloc com a casa.

Noticies relacionades

CONCURS D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA 2022
NOU PROGRAMA DE MENTORING I COACHING PER A EMPRESES DE RECENT CREACIÓ DE SANT CUGAT
ASSETJAMENT SEXUAL A LA FEINA: “JA TENIM EL PROTOCOL, I ARA QUÈ?”
SETMANA DE PORTES OBERTES ALS ESPAIS DE COWORKING