Progames d'Emprenedoria

Facebooktwitterlinkedin

EMPENTA

EMPENTA és un programa d'acceleració i incubació per startups de base tecnològica organitzat per Esade Creapolis amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat.


El programa està orientat a empreses de base tecnològica, amb prototip finalitzat o en desenvolupament i necessitats de finançament a curt/mig termini.


A qui va adreçat?

A empreses constituïdes recentment o en procés de constitució i de fins a 5 anys de vida, amb una forta base tecnològica i component innovador.
→ Amb necessitats de finançament a curt o mig termini
→ Preparades per a l’inici de comercialització
→ Amb seu a Catalunya

Que ens aporta?

L’objectiu principal del programa, és ajudar a les empreses a través de dues vessants principals.
→ Classes presencials, sessions plenaries en les que es treballen aspectes crítics de la gestió de startupa (finançament, màrqueting, pla de socia, model de negoci, etc)
→ Mentoratge ad hoc que durà a terme un equip d’experts especialitzats en els diferents àmbits d’acció

I a més ...

→18 hores de mentoratge individual amb tutors especialitzats: equip, model de negoci, i finaçament.
→ Acompanyament dels estudiants del màster de finances d’Esade. Els alumnes col·laboren en la redacció del pla de negoci i dels documents d’anàlisi econòmic i financer que hi intervenen com ara els balaços, cashFlow, i compte de resultats.
→ Accés al fiançament a través de l’Investors day, jornada en que les startups del programa exposes els seus projectes als possibles inversors.
→ Possibilitat d’allotjar-se de forma gratuïta al coworking per a persones emprenedores durant el programa, a més de l’ús de les sales de reunions i tots els serveis relacionats.


Inscriu-te!

Pots descarregar-te aqui el programa complert de l'EMPENTA
Més informació a www.esadecreapolis.com/empenta