Progames d'Emprenedoria

Facebooktwitterlinkedin

EXPLORER

Programa impulsat pels Ajuntaments de Cerdanyola i Sant Cugat i el Parc de Recerca UAB ofereix formació, suport i mentoratge gratuït a projectes liderats per joves d’entre 18 i 31 anys.

Durant 12 setmanes, els joves desenvoluparan habilitats emprenedores i assistiran a sessions pràctiques i tallers de design thinking, creativitat, finances, lideratge, màrqueting o habilitats comunicatives. També comptaran amb el suport personalitzat d’un mentor que els aportarà la seva experiència i assessorament. El programa compta amb un itinerari formatiu que incorpora la metodologia Lean Startup, que permet la creació àgil de nous models de negoci aplicant els principis d’innovació contínua i aprenentatge validat.

L’Explorer també oferirà als participants les eines necessàries perquè siguin capaços de desenvolupar solucions sòlides i viables enfocades a resoldre els problemes relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030, fixats per les Nacions Unides: fi de la pobresa, educació de qualitat, igualtat de gènere, energia assequible i no contaminant, treball decent i creixement econòmic, reducció de les desigualtats, ciutats i comunitats sostenibles, producció i consum responsables, acció pel clima, entre d’altres.

Orientat a
- Projectes de base tecnològica liderats per joves d’entre 18 i 31 anys

Programa
- Formació, suport i mentoratge gratuït incorporant la metodologia Lean Startup
- Introducció en l’ecosistema de coneixement, innovació i empresa de la ciutat

Premis i continuïtat dels projectes
El projecte més ben valorat del programa participarà aquest estiu en un esdeveniment internacional, l’European Innovation Academy, que se celebrarà a Lisboa.

Aquesta iniciativa d’impuls al talent jove està promoguda pel Banc Santander a través de Santander Universitats i dirigida pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) i també compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.Pots trobar més informació del programa Explorer a: