Progames d'Emprenedoria

Facebooktwitterlinkedin

Open Thinking

Programa organitzat per les Escoles Universitàries Gimbernat amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat (mitjançant la Fundació Sant Cugat Actiu) i el Parc de Recerca UAB i que ja compta, amb la del curs 2017-2018, amb VI edicions.

El programa treballa per potenciar l’esperit emprenedor de l’alumnat, constituint un valor afegit per a la professió d’infermeria, en tant que posa els fonaments per tal que els i les alumnes puguin desenvolupar els seus propis projectes de negoci sanitari.

Els projectes participants es troben entre els treballs acadèmics desenvolupats en la menció “Lideratge, Innovació i Rols Emergents en Infermeria” i en la menció “Infermeria, Innovació i Salut Digital” del 4t curs del Grau en Infermeria. En la VI edició, duta a terme al llarg del curs acadèmic 2017-2018, el projecte guanyador ha estat Recumed. Aquest equip té com a objectiu disposar d’un registre digital de l’ús sanitari d’opiacis, mitjançant un armariet amb tecnologia RFID que permeti controlar-ne el seu ús als centres hospitalaris.

En finalitzar el programa, el projecte guanyador disposa de participació directa en el programa Explorer de l’any següent, amb dret a plaça durant uns mesos al Centre d’Emprenedoria de Ca n’Ametller, permetent a l’equip treballar en el desenvolupament de la seva idea.

Pots trobar més informació del programa Open Thinking a: