Progames d'Emprenedoria

Facebooktwitterlinkedin

TAKE OFF

Programa dirigit a dones empresàries de Sant Cugat amb ganes d’impulsar la seva empresa, una iniciativa de l’Ajuntament que compta amb la col·laboració de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat.

A través d’un itinerari formatiu fet a mida semipresencial, durant 10 setmanes les participants crearan aliances i teixit empresarial, adquiriran noves habilitats, tècniques i participaran en un espai on impulsar la seva creativitat i noves d'idees.

En la seva primera edició 2020, 12 dones empresàries seleccionades entre 40 candidatures han impulsat el seu projecte mitjançant grups de treball ‘TAKE OFF’, on han rebut suport, acompanyament i formació, han creat sinergies i networking i han compartit inquietuds, coneixements i la seva experiència amb altres dones emprenedores.

Gràcies al programa, que té una durada de dos mesos i és gratuït, les empresàries han pogut treballar de forma col·laborativa, intercanviant experiències, per estimular la creativitat i la generació d’idees i millorar les seves habilitats emprenedores.

Entre els projectes seleccionats, la majoria microempreses de recent creació i del sector serveis, hi ha una acadèmia de cuina saludable, un estudi fotogràfic, un operador logístic, professionals de disseny, il·lustració i marketing i una corredoria d’assegurances.

La iniciativa té com a objectiu empoderar les participants i donar suport als seus projectes empresarials per afavorir la igualtat de gènere en l’àmbit empresarial.
Les participants en l'edició 2020 ens expliquen la seva experiència