Progames d'Emprenedoria

Facebooktwitterlinkedin

Take Off

Programa dirigit a dones empresàries de Sant Cugat amb ganes d’impulsar la seva empresa, una iniciativa de l’Ajuntament que compta amb la col·laboració de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat.

A través d’un itinerari formatiu fet a mida semipresencial, durant 10 setmanes les participants crearan aliances i teixit empresarial, adquiriran noves habilitats, tècniques i participaran en un espai on impulsar la seva creativitat i noves d'idees.

En aquesta primera edició, 12 dones empresàries seleccionades entre 40 candidatures han impulsat el seu projecte mitjançant grups de treball ‘TAKE OFF’, on han rebut suport, acompanyament i formació, han creat sinergies i networking i han compartit inquietuds, coneixements i la seva experiència amb altres dones emprenedores.

Entre els projectes seleccionats, la majoria microempreses de recent creació i del sector serveis, hi ha una acadèmia de cuina saludable, un estudi fotogràfic, un operador logístic, professionals de disseny, il·lustració i marketing i una corredoria d’assegurances.

La iniciativa té com a objectiu empoderar les participants i donar suport als seus projectes empresarials per afavorir la igualtat de gènere en l’àmbit empresarial.

Gràcies al programa, que té una durada de dos mesos i és gratuït, les empresàries han pogut treballar de forma col·laborativa, intercanviant experiències, per estimular la creativitat i la generació d’idees i millorar les seves habilitats emprenedores.

M'interessa!